Μετά τις άκρως επιτυχημένες συναυλίες του συνόλου τον Δεκέμβριο, ο Kyklos Ensemble επανέρχεται στο Gazarte, ανεβαίνοντας αυτή τη φορά πάνω στη σκηνή, παρουσία μιας διεθνώς αναγνωρισμένης ερμηνεύτριας, μιας καλλιτέχνιδας άρρηκτα συνδεδεμένης με τον λόγο των μεγάλων Ελλήνων δημιουργών και όχι μόνο. Mιας φωνής που θήτευσε δίπλα στον Μάνο Χατζιδάκι: της μοναδικής Αλίκης Καγιαλόγλου που πρώτη μύησε το Ελληνικό κοινό στη μουσική και την ποίηση της Λατινικής Αμερικής και της Ισπανίας.

Ο Astor Piazzola, γνωστός για τις δυνατές συγκινήσεις που προσέφερε με το tango του, είχε συστήσει στο ελληνικό κοινό τη μοναδική εμπειρία της μουσικής του ήδη από την κοινή εμφάνισή του με τον Μάνο Χατζιδάκι στη δεκαετία του 90'. Σήμερα, 12 κορυφαίοι σολίστ της κλασικής μουσικής με σπουδαία καλλιτεχνική παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την κορυφαία ελληνίδα ερμηνεύτρια. Δίνουν εκ νέου ένα ραντεβού με το Nuevo του Astor Piazzola και μπαίνουν σε ένα ξεχωριστό μονοπάτι παρουσιάζοντας μουσικές με έντονα στοιχεία του αργεντίνικου tango και της jazz σε δυνατούς δεξιοτεχνικούς συνδυασμούς. 

Μέσα από τις ερμηνείες της Kαγιαλόγλου, τον ηχητικό σχεδιασμό του Άγη Γυφτόπουλου και υπό την διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, οι ενορχηστρώσεις του ίδιου δημιουργού, συνδυασμένες με τις νέες ενορχηστρώσεις του Νίκου Πλατύραχου, φέρνουν έναν νέο tango αέρα.

 
 

Πληροφορίες:
Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι)
1 Μαρτίου | Ώρα έναρξης: 22.00 | Doors Open: 21.00
Τηλ.: 210 3460347
Τιμές Εισιτηρίων
Προπώληση: Καθήμενοι Α’ ζώνης: 20€ | Καθήμενοι Β’ ζώνης: 15€ | Όρθιοι: 10€
Ταμείο: Καθήμενοι Α’ ζώνης: 22€ | Καθήμενοι Β’ ζώνης: 17€ | Όρθιοι: 12€

 

 Παροχή Περιεχομένου: www.musicpaper.gr