Η Βασιλική Καρακώστα ξεκινά τις εμφανίσεις της στην Αθήνα στο Holy Wood stage τις Πέμπτες από 30 Ιανουαρίου και φέρνει τραγούδια που προέκυψαν από δυο νέες ηχογραφήσεις για τη νέα χρονιά με τον υπέρτιτλο «Μ αρέσει να μιλάω για την αγάπη που θα΄ρθει», καθώς και παλιά τραγούδια που είναι ριζωμένα στην ψυχή μας και τη συλλογική μας μνήμη.

Τραγούδια από τους προσωπικούς της δίσκους και άλλα που διάλεξε ειδικά για το φετινό της πρόγραμμα. Στο πλευρό της θα βρίσκονται οι σταθεροί της συνεργάτες Κωνσταντίνος & Λυδία Μπουντούνη, δεξιοτέχνες της μουσικής που καταθέτουν τη δική τους άποψη για το σύγχρονο τραγούδι και συνθέτουν για πρώτη φορά τραγούδια για τον δεύτερο δίσκο της Βασιλικής «Τα Επικίνδυνα» -που κυκλοφόρησε από την SuiGeneris Music– αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Η Βασιλική Καρακώστα μας προσκαλεί με την παρέα της στη φιλόξενη σκηνή του Holy Wood stage να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί με πάθος και δύναμη για αυτά που μας ενώνουν, ενώ οι εκπλήξεις- πέρασμα δε θα λείψουν από αγαπημένους φίλους συναδέλφους. Όλα αυτά με τον ιδιαίτερο και προσωπικό τρόπο της Βασιλικής, να αγγίζει και να συγκινεί την ψυχή μας ερμηνεύοντας με την καθαρότητα της φωνής της.

 

Συντελεστές: Demian Gomez (κρουστά, τύμπανα) | Νίκος Σάλτας (ηλ.όργανο - συνθετητές) | «Δαίμονες των εγχόρδων»: Κωνσταντίνος Μπουντούνης (ηλ.βιολοντσέλο, κρουστά) | Λυδία Μπουντούνη (βιολί, βιόλα, κρουστά). Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

 

Πληροφορίες:
Ηoly Wood Stage
(Λ. Βουλιαγμένης 289)
Από 30 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος με κρασί ή μπύρα 7€
Τηλ.επικοινωνίας: 210 970041

Πηγή περιεχομένου: www.musicpaper.gr