Τριάντα χρόνια απ' τον θάνατο του κορυφαίου λαϊκού συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη , ο Σταύρος Ξαρχάκος η Ελένη Βιτάλη επιλέγουν από το περιβόλι της δημιουργίας του μεγάλου λαϊκού συνθέτη, αθάνατα κομμάτια και τα παρουσιάζουν σε ένα μοναδικό πρόγραμμα, από τις 25 Ιανουαρίου στην «ΙΕΡΑ ΟΔΟ».

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, επέλεξε τα πιο σπουδαία τραγούδια του Τσιτσάνη, τα ενορχήστρωσε μοναδικά και πρόσθεσε μια ενότητα από το δικό του κλασικό και διαχρονικό «Ρεμπέτικο», έναν κύκλο τραγουδιών που υπήρξε η συμπαγής συνέχεια του λαϊκού μας τραγουδιού. Και μετά, στήθηκε ένα λαϊκό πάλκο. Και σ΄αυτό το πάλκο, θα κάτσει η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη που μέσα στα γυρίσματα της φωνής της, συμπυκνώνονται τέσσερις δεκαετίες στο ελληνικό τραγούδι και σ' όλες του τις εκδοχές.

Τραγούδια του Τσιτσάνη από όλες του τις εποχές (από το πρώιμο ρεμπέτικο μέχρι τα λαϊκά του 70 που εκείνος έγραψε) και όλα, υπό την επιμέλεια και ενορχήστρωση του Σταύρου Ξαρχάκου που συχνά επανέρχεται στο έργο του Τσιτσάνη.

Μαζί τoυς η Ηρώ Σαϊα, θα συμπράξει με την Βιτάλη, σε μια μουσική παράσταση, με έντονη την σφραγίδα του Σταύρου Ξαρχάκου.

Την δεκαμελή ορχήστρα απαρτίζουν οι σολίστες μουσικοί:
Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο), Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν), Σωτήρης Μαργώνης (Βιολί), Μανώλης Πάππος (μπουζούκι), Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι), Αρίστος Βαμβακούσης (μπουζούκι), Διαμαντής Σιδερίδης (μπουζούκι, μπαγλαμά, τζουρά, τσουμπούς), Νίκος Σαμπαζιώτης (κιθάρα)
Δημήτρης Σιάμπος (κιθάρα), Χάρης Μέρμηγκας (Κοντραμπάσο)

Βραδιά Μελωδία την Παρασκευή 31.01
Μείνετε συντονισμένοι και κερδίστε διπλές προσκλήσεις!