Η Βικτωρία Ταγκούλη με τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου, μετά τις πολύ επιτυχημένες συναυλίες τους στο Gazarte και το Faust, συνεχίζουν το νέο κύκλο παραστάσεων παρουσιάζοντας την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο Passport στον Πειραιά μια ξεχωριστή συναυλιακή πρόταση, το «Τετράδιο».

 Βασικός άξονας της νέας αυτής προσέγγισης είναι το ομώνυμο άλμπουμ «Τετράδιο», που μόλις κυκλοφόρησε από τηPhonograph, σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου και στίχους του Μιχάλη Γελασάκη, με ερμηνεύτρια τη Βικτωρία Ταγκούλη.

 

Οι σελίδες αυτού του συναυλιακού «Τετραδίου» κρύβουν αρκετές συγκινήσεις. Οι καινούργιες εκπληκτικές διασκευές μεγάλων τραγουδιών  σε συνδυασμό με τα σκηνοθετικά ευρήματα του Γιώργου Σαχίνη δηλώνουν με σαφήνεια το καλλιτεχνικό στίγμα της ξεχωριστής αυτής ερμηνεύτριας. Η δυναμικά λυρική φωνή της Βικτωρίας Ταγκούλη συναντά μεταξύ άλλων τραγούδια όπως το “This Is My Life” της ShirleyBassey, το “La Vie En Rose” της Edith Piaf , το “The One I Love” του Rufus Wainwright, το “Crack of Doom” των Tiger Lillies, το “The Cripple & the Starfish” των Antony & The Johnsons, το “Hijo De La Luna” της Montserrat Caballé αλλά και τη “Σιωπή” των Ξύλινων Σπαθιών.

Τη Βικτωρία συνοδεύει επί σκηνής το γυναικείο κουαρτέτο εγχόρδων Piu Mosso Quartet.

Ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου, σταθερός συνεργάτης της Βικτωρίας, επιμελείται των ενορχηστρώσεων και θα βρίσκεται επίσης επί σκηνής στο πιάνο, το μεταλλόφωνο και τα κρουστά.

 

Piu Mosso Quartet

Αγγελική Ποτήρη - α’ βιολί | Ελισάβετ Αναγνώστου - β’ βιολί | Νάγια Βουρλάκη - βιόλα | Κιάρα Κωνσταντίνου – τσέλο

Και ο Πέτρος Κρεμυζάκης στο όρθιο ηλεκτρικό μπάσο.

 

Opening Act: Νίκος Αγγλούπας | Ήχος: Νίκος Αγγλούπας

Styling-Fashion Direction: La Reina
Φωτογραφία: Δημήτρης Παπαδημητράκης

 

Την επιμέλεια προγράμματος έχει ο Δημήτρης Βραχνός.


Σχετικά 
links:

https://www.facebook.com/VictoriaTagouliOfficial

https://www.youtube.com/watch?v=fz1nhdaJJRM 

 

Παροχή περιεχομένου: www.musicpaper.gr