Κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες με Κυριακάτικη εφημερίδα το νέο διπλό CD της Γλυκερίας με τίτλο "Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου-Η Γλυκερία τραγουδά αποκλειστικά Μιχάλη Σουγιούλ" με 26 τραγούδια του Μ. Σουγιούλ. Η τραγουδίστρια πλαισιωμένη από την Athens Chamber Orchestra υπό τη διεύθυνση του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια του δημοφιλούς συνθέτη όπως  «Άς ερχόσουν για λίγο», «Κάτι με τραβάει κοντά σου», «Ο μήνας έχει εννιά», «Άρχισαν τα όργανα», «Μια ζωή την έχουμε», «Ο τραμπαρίφας» και άλλα.

 

Οι εξαιρετικές ερμηνείες της Γλυκερίας δένουν αρμονικά με τον λόγιο, λυρικό ήχο της ορχήστρας και "ξαναδιαβάζουν" μοναδικά τα αγαπημένα τραγούδια του Μιχάλη Σουγιούλ. Σαν να την περίμενε από χρόνια, η τραγουδίστρια αποδίδει με ξεχωριστή μαεστρία το «σπάνιο» αυτό υλικό του Μιχάλη Σουγιούλ στις δύο παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μιχάλη Κουμπιού, στις 7 και 8 Ιουνίου 2013 στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton και αποτυπώθηκαν στο εξαιρετικό αυτό διπλό cd που κυκλοφορεί.

Το δισκογραφικό αυτό βήμα αποτελεί άλλη μια ξεχωριστή στιγμή της Γλυκερίας, η οποία δοκιμάζεται συνεχώς σε ένα ευρύτερο και ιδιαιτέρως απαιτητικό ρεπερτόριο.

 

Με τέσσερα τραγούδια συμμετέχει ο Μπάμπης Τσέρτος.

Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και στα δισκοπωλεία

 

Παροχή περιεχομένου: www.musicpaper.gr