Οι φετινές παραστάσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο που έγιναν όλες sold out! Σε συνέχεια αυτών, θα κάνει μια σειρά εμφανίσεων στο PASSPORT, από τις 4 Απριλίου και για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις, Παρασκευή & Σάββατο, 4-5/Απριλίου & 11-12 Απριλίου.

Το μοναδικό ταλέντο της να αναμιγνύει διαφορετικά μουσικά είδη και να τα υποστηρίζει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, η σκηνική της παρουσία και η μεγάλη της ερμηνευτική ικανότητα, κάνουν τις παραστάσεις της να είναι σημείο αναφοράς της νέας ελληνικής σκηνής.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών που άλλαξαν την αισθητική της ψυχαγωγίας και αγαπήθηκαν τόσο πολύ από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, και θεωρείται η σημαντικότερη ερμηνεύτρια της νέας γενιάς του Ελληνικού τραγουδιού.

Πλαισιώνεται από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Ευριπίδης Ζεμενίδης (κιθάρα), Νίκος Πασσαλίδης (έγχορδα), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα). Τραγουδάει μαζί τους η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου.

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης, Σκηνικά: Γιάννης Αρβανίτης, Φωτισμοί: Βασίλης Καραμούζης, Ήχος: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός, Διεύθυνση παραγωγής: Κατερίνα Παπαδοπούλου

Πληροφορίες:
Παρασκευή & Σάββατο: 4-5 Απριλίου & 11-12 Απριλίου 
ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ «Εχω κι άλλα να σου πω…» 
Passport 
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς, τηλ. 2104296401 Τηλέφωνο κρατήσεων: 6940 558558 
Oι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 -  Τιμές εισιτηρίων: 12 eur (στο bar) – 20 eur (σε τραπέζι, με ποτό)

 

Παροχή Περιεχομένου: www.musicpaper.gr