Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στην Κύπρο και σε κάθε της εμφάνιση βάζει ολοένα και ψηλότερα τους στόχους της γύρω από το τραγούδι, τη μουσική, τις συνεργασίες, την αισθητική. Φέτος μετά από απουσία τριών χρόνων θα έχουμε τη χαρά να την απολαύσουμε, σε ένα σπάνιο ρεσιτάλ πιάνο - φωνή με τον Κύπριο διακεκριμένο συνθέτη Βάσο Αργυρίδη.

Η παράσταση αυτή ξεκίνησε να στήνεται εδώ και αρκετούς μήνες στο ήρεμο περιβάλλον της Μεγαλονήσου, όταν η ίδια ένιωσε την ανάγκη να ανατρέξει στο προσωπικό της παρελθόν. Στόχος, να θυμηθεί και να μας θυμίσει τη διαδρομή της στη δισκογραφία. Τα ταξίδια Μόσχα - Αθήνα - Μόσχα κι ότι βιώματα της έφεραν αυτές οι δύο διαφορετικές και ταυτόχρονα μεγαλόπνοες κουλτούρες, αλλά και οι πρώτες της γνωριμίες και συνεργασίες με τους στυλοβάτες της ελληνικής ποίησης και μουσικής του αιώνα μας (Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Νίκου Γκάτσου, Μανώλη Αναγνωστάκη, Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ρίτσο).
Στα δέκαεφτά της έκανε την πρώτη της ηχογράφηση ("Μπαλάντες"), ενώ στη συνέχεια ανέτρεξε στους μεγάλους συνθέτες του 40’ και του 50’ (Αττίκ, Γιαννίδη, Σουγιούλ).

 

Μετά από μία μεγάλη καλλιτεχνική διαδρομή φτάνει στο σήμερα προσκαλώντας τους νοσταλγούς της μουσικής της ιστορίας να ξανακούσουν όλες αυτές τις μελωδίες…

 

Πληροφορίες:
Αίθουσα Παρνασσός (Πλατεία Αγ.Γεωργίου, Καρύτση 8)
8 Φεβρουαρίου | Ώρα έναρξης: 20.30 
Τιμές εισιτηρίων 12,16, 20€
Εισιτήρια πωλούνται από την ΤICKETSERVICES και το PUBLIC Συντάγματος
Ταμείο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Εισιτήρια Online: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567
Την ημέρα της συναυλίας, εισιτήρια διατίθενται στο ταμείο του Παρνασσού από τις 18:30.