Μέσα σε ένα πολύ φιλικό και ζεστό κλίμα έγινε η παρουσίαση του νέου cd του Σωκράτη Μάλαμα «Ο ΧάρτηςΣ» που μόλις κυκλοφόρησε από την MINOS EMI. Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε στο STUDIO SIERRA το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου για να ακούσουν τον Σωκράτη Μάλαμα να παίζει και να τραγουδάει ζωντανά με τη συνοδεία δυο εξαιρετικών μουσικών, του Φώτη Σιώτα (βιολί) και του Κυριάκου Ταπάκη (μπουζούκι, λαούτο, ούτι) για πρώτη φορά όλα τα τραγούδια του νέου του δίσκου.
Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Φώτης Σιώτας ο οποίος έκανε και την ενορχήστρωση του δίσκου, ενώ τον ήχο ανέλαβε ο Παναγιώτης Πετρονικολός. Ανάμεσα σε πολλούς φίλους και δημοσιογράφους, παρόντες ήταν ο πρόεδρος της MINOS EMI κος Μάκης Μάτσας και η διευθύνουσα σύμβουλος κα Μαργαρίτα Μάτσα η οποία καλωσόρισε τον Σωκράτη Μάλαμα και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία του με την εταιρεία MINOS EMI.

Παρευρέθηκαν και οι συντελεστές στιχουργοί του δίσκου Γιώργος Κλεφτογιώργος, Δημήτρης Αδοργιαστός, Βαγγέλης Βελώνιας και Φωτεινή Λαμπρίδη. Τον τίμησαν επίσης με τη παρουσία τους ο Μανώλης Λιδάκης, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Θέμης Καραμουρατίδης.

Αν και είναι η πρώτη φορά που ο Σωκράτης Μάλαμας παρουσιάζει ζωντανά ένα νέο του δίσκο, δεν έλειψε ο αυθορμητισμός του, η καλή διάθεση, το κέφι και η επαφή του με τον κόσμο που ήρθε να τον ακούσει.

Τα τραγούδια αυτά ο Σωκράτης Μάλαμας, θα τα παρουσιάσει και στη μουσική σκηνή PASSPORT από Παρασκευή 14 Μαρτίου και για τρία Παρασκευοσάββατα (14,15, 21,22,28,29 Μαρτίου).

“Ο Χάρτης” περιλαμβάνει δεκατρία τραγούδια σε μουσική του ίδιου, ενώ στο τραγούδι «ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ» συμμετέχει η Ελένη Βιτάλη.

Κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων.

Παροχή Περιεχομένου: www.musicpaper.gr