Μετά την πρώτη εξαιρετικά επιτυχημένη του εμφάνιση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τον Γενάρη, ο Ψαρογιώργης θα είναι μαζί μας στον ίδιο χώρο για δύο ακόμα βραδιές. Τις Παρασκευές 7 και 14 Μαρτίου, ο Ψαρογιώργης με συνοδοιπόρους στο ταξίδι του, τον Στέλιο Πετράκη με τη λύρα του, τον Αχιλλέα Περσίδη με το λαούτο και τον Πάνο Κατσικιώτη «Τσίκο» με τα πολυεθνικά κρουστά του, θα μας μυήσει ξανά στις «Εκλεκτικές συγγένειες».

Με τη φωνή και το λαούτο του, ο Ψαρογιώργης μας ταξιδεύει στα μονοπάτια της κλασσικής και της νέας Κρητικής μουσικής έκφρασης με το δικό του μοναδικό μυσταγωγικό τρόπο. Μαζί του πάλλονται επί σκηνής οι τρεις μουσικοί αναζητητές του αυθεντικού, με έντονη προσωπική πορεία ο καθείς τους, βασιζόμενοι στη μακροχρόνια καλλιτεχνική σχέση αλληλεπίδρασης και... εκλεκτικής συγγένειας. Η συνεύρεσή τους και η μουσική τους σύμπραξη προκαλεί πάντα το φαινόμενο της 'συνέργειας' με πολλαπλάσια αποτελέσματα και όχι προσθετικά.

 

"Νότιος Ήχος", παλιά και νέα Κρητικά τραγούδια, αρχέγονη ψυχή και εφηβική ορμή, δεξιοτεχνικοί διάλογοι και αυτοσχεδιασμοί. Στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου τις Παρασκευές 7 και 14 Μαρτίου και ώρα 22:00 μοναδικές βραδιές με εκλεκτή μουσική από εκλεκτούς μουσικούς.

 

 

Πληροφορίες:
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη)
7 & 14 Μαρτίου | Ώρα έναρξης: 22:00
Τηλ.: 210 9315600
Τιμές εισιτηρίων: Από 12€ - 100€
www.gialino.gr

 

Παροχή Περιεχομένου: www.musicpaper.gr