Ο Κωστής Μαραβέγιας επισκέπτεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Πειραιά με ακουστικά όργανα και ρεμπετο-τυμπανοκρουσίες. Μετά την κυκλοφορία του νέου του cd - ζωντανή ηχογράφηση από τις δυο sold out καλοκαιρινές συναυλίες του στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και από τις πολύ επιτυχημένες του εορταστικές εμφανίσεις στην Αθήνα στο ΑΝΟΔΟΣ Live Stage επιστρέφει στον Πειραιά και προσκαλεί το κοινό να χορέψει, να τραγουδήσει και να μερακλώσει για μια ακόμη μοναδική ρεμπετάλ βραδιά τη Κυριακή 2 Μαρτίου στο Passport.

 

Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της Λόλας, τραγούδια όπως δεν τα έχετε ξανακούσει ποτέ, βγαλμένα από τεκέ και παλιοπειραιώτικο ντουμάνι, διασκευές από τραγούδια που αγαπά και τραγουδάει χρόνια τώρα, κρυφά, σε ρεμπετάδικα του Νέου Ηρακλείου και των Κάτω Εξαρχείων. Αλλά όχι μόνο. Τα τραγούδια του ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του. 

Νίκος Αγγλούπας (μπαγλαμά), Άγγελος Αγγελίδης (τζουρά και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (ακορντεόν), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο). Πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωντανή αυτή εμφάνιση αναλαμβάνει ο φίλτατός του Αλκαίος Σουγιούλ σε μπουζούκι και φωνή, καθώς και η τραγουδίστρια Μαρία Βασιλοπούλου.

 
Πληροφορίες:
Passport (Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή - Πειραιάς)

Κυριακή 2 Μαρτίου | Doors Open: 21.30 
Τηλ.: 2104296401
Eίσοδος: 10€

 

Παροχή Περιεχομένου: www.musicpaper.gr