Ένα εξαιρετικό, σύγχρονο έργο, αστείο και συγχρόνως «σκοτεινό», είναι το «Δείπνο με φίλους» του αμερικανού πολυβραβευμένου θεατρικού συγγραφέα Ντόναλντ Μάργκιουλις, που θα παρουσιάσει από 17 Οκτωβρίου στο θέατρο «Ιλίσια» ο Γρηγόρης Βαλτινός, μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη, τη Ρένια Λουιζίδου και την Μπέσυ Μάλφα. Δυο γυναίκες, δύο άντρες, δυο ζευγάρια, τέσσερις φίλοι. Τέσσερις άνθρωποι προστατευμένοι μέσα στο κέλυφος της οικογενειακής ζωής, ζουν την κοινή τους καθημερινότητα ως ερωτευμένοι, ως αντίπαλοι, ως εχθροί και σύντροφοι. Ο ένας αποφασίζει να σπάσει τον σύνδεσμο. Οι συνέπειες αλλάζουν τη ζωή τους για πάντα.

Το «Δείπνο με φίλους» το οποίο ο Γρηγόρης Βαλτινός πρωτοπαρουσίασε στο ελληνικό κοινό με τεράστια επιτυχία πριν δεκατρία χρόνια, έχει τιμηθεί με Βραβείο Πούλιτζερ (2000), με το Βραβείο της Ένωσης Αμερικάνων Κριτικών, το Βραβείο Lucile Lortel και Outer Critics Circle, καθώς και το Βραβείο Dramatists Guild Hull-Warriner.

Την παράσταση του Θέατρο «Ιλίσια» σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος έχει κάνει και την απόδοση μαζί με τη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. H σκηνoγραφική επιμέλεια και τα κοστούμια είναι τουΓιάννη Μετζικώφ και οι φωτισμοί της Μελίνας Μάσχα. Φωτογραφίεςκαι video-art Θωμάς Χρυσοχοΐδης.  Σύνθεση ήχων Κώστας Εμμανουηλίδης. Βοηθός σκηνοθέτη η Χαρά Μπαλτά.

 

Πληροφορίες:

ΠΕΡΙΟΧΗ

Θέατρο Ιλίσια

Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασιλίσσης Σοφίας

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

210 7210045

210 7216317

Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής (Γραμμή 3)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Από 17 Οκτωβρίου 2013

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τετάρτη 21.15

Πέμπτη 19.30

Παρασκευή 21.15         

Σάββατο 18.15 & 21.15

Κυριακή 18.15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

14 έως 18 ευρώ (αναλόγως τη μέρα)

Φοιτητικό, ανέργοι, συνταξιούχοι, γκρουπ: 12 ευρώ κάθε μέρα

Parking με έκπτωση (Παπαδιαμαντοπούλου 26 & Μιχαλακοπούλου, Αδαμόπουλος) με επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

120 λεπτά (με διάλειμμα)