Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποχαιρετούν το θερινό μουσικό τους όχημα «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΦΕΡ» με ένα μεγάλο συναυλιακό πάρτι την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.
 
Λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι, ο μπριζωμένος τραγουδοποιός και η ηλιοκαμένη μπάντα του θα λανσάρουν για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό νέα είδη χορών, θα κατοχυρώσουν στιχουργικές ευρεσιτεχνίες, θα καλέσουν φίλους, ελπίζοντας πως θα έρθουν κι άλλοι ακάλεστοι και θα οδηγήσουν ξέφρενα το μουσικό τους όχημα με το Γκάζι πατημένο – μέχρι να συγκρουστούμε όλοι μαζί με ένα διαφορετικό ξημέρωμα!
 
Tη συναυλία ανοίγει η κάτοχος μίας «Άλλης Ευτυχίας», Μαρίζα Ρίζου, που με τη χειροποίητη Big Band της θα μας διδάξει πώς χορεύεται πραγματικά η «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα».
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κιθάρες: Κώστας Παντέλης
Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου
Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας
 
ΕΝΑΡΞΗ: 21.00
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ :  Ταμείο: 12 € -  Προπώληση :10 
 
Προπώληση εισιτηρίων: Στα καταστήματα PUBLIC, Παπασωτηρίου, Seven Spots και στο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων - Online: Viva.gr 
 
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι
 
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεο: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»