Μετά τη Ακρόαση Νέων Δημιουργώνκαι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Μικρή Άρκτος προχωρά στην Ακρόαση Νέων Ερμηνευτώνκαι καλεί όσους νέους ερμηνευτές θέλουν να συμμετάσχουν στην 4η Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών να αποστείλουν εγκαίρως την αίτησή τους.

Ημερομηνία Διοργάνωσης:

Παρασκευή 4/10, Σάββατο 5/10/, Κυριακή 6/10, 10.00-18.00
Τόπος Διοργάνωσης:  ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

(Ανδρέα Λεντάκη – Αμισσού – Σμύρνης, Υμηττός)

Με την υποστήριξη του Μελωδία 99,2

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίας έως 30 ετών.
Να μην έχουν δισκογραφήσει πριν, ολοκληρωμένη δική τους εργασία.
Την ημέρα που θα τραγουδήσουν θα πρέπει να είναι εγκαίρως στον τόπο της Ακρόασης. Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης, η Μικρή Άρκτος ενδέχεται να τροποποιήσει την ημερομηνία συμμετοχής σας, επικοινωνώντας έγκαιρα μαζί σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ;
Συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Μικρής Άρκτου και αποστέλλοντάς την μαζί με μια φωτογραφία σας και το πλήρες βιογραφικό σας, το συντομότερο δυνατό
- είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση  vg@mikri-arktos.gr
- είτε ταχυδρομικά στα γραφεία της εταιρείας:

   ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ - ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙΩΝ 21,  172 37,  ΥΜΗΤΤΟΣ –  ΑΘΗΝΑ

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται έως 30 Σεπτεμβρίου.

ΛΙΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΑΚΡΟΑΣΗΣ
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιλέξουν για να συμμετάσχουν στην διοργάνωση, ΕΝΑ από τα τραγούδια που αναγράφονται στις λίστες του ανδρικού και γυναικείου ρεπερτορίου αντίστοιχα, το οποίο και θα αναφέρουν στην αίτηση συμμετοχής. Αναλυτικά η  λίστα των τραγουδιών στην ιστοσελίδα της Μικρής Άρκτου.
Η Μικρή Άρκτος θα έχει ήδη στο χώρο της ακρόασης πιάνο και πιανίστα που θα συνοδεύει τους συμμετέχοντες. Εάν όμως θελήσουν να ερμηνεύσουν τραγούδι εκτός λίστας που θεωρούν ότι τους εκπροσωπεί περισσότερο, θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκείνη την ημέρα τον μουσικό επιλογής τους που θα τους συνοδεύσει. (Θα πρέπει όμως να έχουν απαραίτητα προετοιμάσει και ένα ακόμα τραγούδι από τη λίστα, γιατί ενδέχεται να τους ζητηθεί από την Επιτροπή)

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟ ΟΜΙΛΟ ΥΜΗΤΤΟΥ

ΟΑΣΑ 856 (Αιγάλεω-Υμηττός-Δάφνη)  και  από ΜΕΤΡΟ Δάφνης 212 (Στάση Πλ. Υμηττού)

Σχετικά με την 4η Ακρόαση πήραν μέρος πάνω από 650 δημιουργοί, από όλη την Ελλάδα – σχεδόν από κάθε γωνιά της χώρα μας- την Κύπρο και από πολλές χώρες της Ευρώπης ενώ για πρώτη φορά βρεθήκαμε μπροστά στο απροσδόκητο   φαινόμενο δημιουργών… ηλικίας 14 ετών των οποίων ο λόγος τους έχει και ωριμότητα και ενδιαφέρον. Και για πρώτη φορά είχαμε πρόβλημα να διαλέξουμε. Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Μικρής Άρκτου www.mikri-arktos.gr