Όταν συναντιούνται επί σκηνής η ΑΡΛΕΤΑ και ο ΛΑΚΗΣ γράφεται ιστορία! Κάθε μουσική  συνάντηση τους, είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Αυτή που θα συμβεί τη Τετάρτη 13 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου, θα είναι μια και μοναδική! Συλλεκτική,   συγκινητική. Είναι γεγονός. Είναι αλήθεια. Και θα είναι πολύ όμορφα.

 

ΑΡΛΕΤΑ – ΛΑΚΗΣ. Μια σχέση ζωής που περιλαμβάνει πάρα πολλά τραγούδια, κλασσικά και αγαπημένα. Η μουσική του και η φωνή της, η αγάπη του ενός για τον άλλον αλλά και το πάθος τους για τη καλή μουσική, έχουν δώσει πολλά από τα πιο σημαντικά τραγούδια στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

 

Η Αρλέτα θα συναντήσει τον Λάκη Παπαδόπουλο στη σκηνή του Κήπου του Μεγάρου Μουσικής τη Τετάρτη 13 Ιουλίου. Ο Λάκης παίρνει την κιθάρα του, η Αρλέτα την δική της και «...η Αθήνα ανάβει σαν μεγάλο καράβι». Πόσα αγαπημένα τραγούδια μπορείς να μετρήσεις... «Ήσυχα βράδια», «Τσάι γιασεμιού», Σερενάτα», «Γυριστρούλα», «Σε ζητάω», «Μπαρ το Ναυάγιο», «Batida de Coco», «Έρχεται κρύο» και πολλά ακόμα. Και τα χωράνε όλα σε ένα πρόγραμμα. Ή τέλος πάντων βάζουν τα δυνατά τους.

 

Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί: Κώστας Αναδιώτης-πιάνο, Ηλίας Κατελάνος-κιθάρα, Αλέξανδρος Αλεξίου-τύμπανα, Στέλιος Μακρυπλίδης-κιθάρα, Αναστάσιος Ιωαννίδης-μπάσο.

 

Μας περιμένουν στον Κήπο. Να βρεθούμε, να τα πούμε, να τα τραγουδήσουμε, να τα νοσταλγήσουμε, να τα θυμηθούμε και να είναι όμορφα.

 

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333

και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr