"Η ζωή είναι ένα παιχνίδι. Έλα να το παίξουμε μαζί"

Έλα κι εσύ στο Athens Holiday Park, παίξε, διασκέδασε και μοιράσου σχολικά είδη, ρούχα και  παιχνίδια με τους άγνωστους φίλους σου, που τα έχουν ανάγκη!

Μοιράζομαι γιατί Νοιάζομαι

Δράση αλληλεγγύης από το
Athens Holiday Park

Δευτέρα 26 Αυγούστου έως Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Το Athens Holiday Park είναι φέτος το καλοκαίρι ο απόλυτος οικογενειακός προορισμός. Με 45 πρωτότυπα και διασκεδαστικά παιχνίδια, αλλά και πλήθος παιδικών εκδηλώσεων, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη, την απόλυτη, πρόταση ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Το Athens Holiday Park στο πλαίσιο της κοινωνικής του υπευθυνότητας, αλλά και της ευαισθησίας του απέναντι στα παιδιά, διοργανώνει δράση αλληλεγγύης με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, βιβλίων, παιχνιδιών και ρουχισμού τα οποία στη συνέχεια θα διανείμει σε επιλεγμένα παιδικά ιδρύματα. Συγκεκριμένα θα υποστηριχθούν τα:

Παιδικά Χωριά SOS, τοΊδρυμα "Αγία Άννα" και η Εστία Κοριτσιού "Φιλοθέη η Αθηναία".

Το Αthens Holiday Park από τις 26 Αυγούστου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου μας προσκαλεί σε μια γιορτή παιχνιδιού, προσφοράς και έμπρακτης αλληλεγγύης.

Δώσε και εσύ το παρόν και φέρε σχολικά είδη, παιχνίδια, βιβλία, ρούχα (τα είδη μπορούν να είναι καινούρια ή σε καλή κατάσταση μεταχειρισμένα). Τοποθέτησέ τα στον ειδικά διαμορφωμένο κουτί αποθήκευσης (το οποίο θα βρίσκεται σε εμφανές σημείο στην είσοδο του πάρκου) και χάρισε το χαμόγελο σε πολλά μικρά παιδιά που έχουν ανάγκη!

Αυτή η γιορτή προσφοράς και αγάπης που σκοπός της είναι να χαρίσει ατέλειωτο παιχνίδι και φωτεινά παιδικά χαμόγελα, ξεκινά τη Δευτέρα26 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013, την ημέρα δηλαδή που το Athens Holiday Park ολοκληρώνει τη λειτουργία του για το φετινό καλοκαίρι.

Το κάλεσμα αυτό αφορά στους επισκέπτες του Athens Holiday Park αλλά και όσες εταιρίες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το κανάλι  προσφοράς και για τις δικές τους δωρεές.

"Κάθε δώρο που δίνεται, όσο μικρό κι αν φαίνεται, είναι μεγάλο αν δίνεται με αγάπη"

Το Athens Holiday Park επιβραβεύει όσους ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης και προσφέρει μειωμένη είσοδο (το εισιτήριο εισόδου θα είναι 4 ευρώ το άτομο, αντί για 8 ευρώ που είναι η κανονική τιμή εισιτηρίου).

«Η καλοσύνη όταν δίνεις, δημιουργεί αγάπη»
(Λάο Τσε, Κινέζος φιλόσοφος)

Μοιράζομαι γαιτί νοιάζομαι
Δράση αλληλεγγύης από το Athens Holiday Park

Δευτέρα 26 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου 2013

Σας περιμένουμε!

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

 Το Athens Holiday Park βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη:
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα)

με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

Athens Holiday Park

12.000 τετραγωνικά μέτρα

45 παιχνίδια

1 Εισιτήριο

ΩΡΑΡΙΟ

 Το Athens Holiday Park λειτουργεί

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ 11π.μ. – 11μ.μ.

www.athensholidaypark.gr