Η τραγουδοποιός Κατερίνα Μακαβού ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της για τη φετινή χειμερινή σεζόν, με ένα μεγάλο live, την Τετάρτη 2 Απριλίου, στο Σταυρό του Νότου. Παρέα με μια εξαιρετική μπάντα μουσικών, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει κομμάτια τόσο από την προσωπική της δισκογραφία (τα 2 άλμπουμ "Μικρά Μυστικά" και "Αλλη μια ώρα"), όσο και από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή (The Partisan - L. Cohen, Can’t Help Falling In Love – E. Presley, K. Minogue, Μενεξεδιά - Λ. Παπαδόπουλος κ.α), αλλά και καινούργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια, που θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ που ετοιμάζει αυτόν τον καιρό.

Ξεχωριστός καλεσμένος τη βραδιά αυτή, ο Φοίβος Δεληβοριάς, με τον οποίο θα μοιραστεί τη σκηνή σε μερικά τραγούδια-έκπληξη!

 

Η Κατερίνα Μακαβού μας συστήθηκε δισκογραφικά στα τέλη του 2008 με το άλμπουμ «Μικρά Μυστικά». Ωστόσο το κοινό τη γνώρισε μέσα από τις συνεργασίες της με πολλούς συνθέτες και τραγουδοποιούς όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων κ.α. Τελευταίος σταθμός ήταν η πολύ σημαντική συνεργασία της με τον Διονύση Σαββόπουλο στο Ηρώδειο, στο εξαιρετικό αφιέρωμα για το Μάνο Χατζιδάκι. Το 2012 η Κατερίνα κυκλοφόρησε την δεύτερη προσωπική της δουλειά με τίτλο «Άλλη μια ώρα».

Συμμετέχουν: Ορέστης Μπενέκας: Πλήκτρα, Θανάσης Dzingovic: Ηλεκτρική κιθάρα, Μιχάλης Βρέττας: Βιολί, Διονύσης Μακρής: Μπάσο, Ντίνος Ξαρχάκος: Τύμπανα

Τετάρτη 2 Απριλίου | ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΚΑΒΟΥ
Special guest: ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
Τιμή εισιτηρίου: 10 eur (με μπύρα ή κρασί)
Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00
Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9226975
www.stn.gr