Η Γεωργία Νταγάκη στο Kremlino

Η Γεωργία Νταγάκη παίρνει τα τραγούδια και τη λύρα της και κατεβαίνει στον Πειραιά και στο Kremlino, από τις 26 Οκτωβρίου και για τέσσερις παραστάσεις, με καλεσμένο τον Παντελή Κυραμαργιό.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος θα φέρει αποκλειστικά το προσωπικό μουσικό στίγμα της καθώς θα περιλαμβάνει τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, από τα πιο πρόσφατα “Ποια δύναμη” και “Σύννεφο θα γίνω”, μέχρι τα παλαιότερα “Δε λέει η καρδιά να μάθει” και “Σκέτος εγώ”, ενώ δεν θα λείπει και το σήμα κατατεθέν της, η λύρα, με την οποία θα παίζει πρωτότυπες διασκευές από την Κρήτη και την «Πετροπέρδικα» μέχρι το Λiβερπουλ και το “ELEΑNOR RIGBY” των Beatles.

Το δεύτερο μέρος θα αποτελείται κυρίως από αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Τραγούδια διαφορετικών αποχρώσεων, λαϊκά, παραδοσιακά, μελωδικές μπαλάντες αλλά και ρυθμικά κομμάτια με τα οποία έχουμε όλοι ταυτιστεί καθώς μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας.

Μαζί της στη σκηνή θα είναι ο Παντελής Κυραμαργιός, ο πολυτάλαντος εμπνευστής και δημιουργός της καλλιτεχνικής κολεκτίβας "Πλέγμα", ο οποίος έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Στη σκηνή του "Κρεμλίνου" θα παρουσιάζει δικά του κομμάτια, όπως η «Αρετή», που αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από το κοινό, οι «Δυο σπιθαμές», το καινούργιο ντουέτο του με τον Γιάννη Κότσιρα αλλά και διασκευές λαϊκών και παραδοσιακών τραγουδιών.

Παίζουν οι μουσικοί:
Λουκάς Καλαντζάκος : τύμπανα
Ρήγας Βοριάς : Μπάσο
Νίκος Ταβουλάρης : ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Σταδιάτης : ακορντεόν

Επιμέλεια φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης
Επιμέλεια ήχου: Σάκης Πυριόχος
Επιμέλεια προγράμματος: Γεωργία Νταγάκη, Χάρης Γκιουλής
Φιλική συμμετοχή: Παντελής Κυραμαργιός φωνή, κιθάρα,πλήκτρα.

Πληροφορίες:
Kremlino  
Καραΐσκου 119, Πειραιάς 185 35
Από 19 Οκτωβρίου για 4 παραστάσεις
Ώρα έναρξης : 22.30
Τηλέφωνο: 21 0410 0010

Comments are closed.