Στις 27 Φεβρουαρίου τα Μπαλέτα επιστρέφουν στην Αθήνα με την αγαπημένη «Λίμνη των Κύκνων», το αριστούργημα του Πιότρ Ιλιτς Τσαϊκόφσκι, σε χορογραφία του Κωνσταντίν Ρασάντιν, στο θέατρο Badminton και στη συνέχεια στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (11-15/3).

Τα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης, μετά τις σολντ άουτ επισκέψεις τους στην Ελλάδα, συγκαταλέγονται πλέον στους πιο προσφιλείς καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού. Την τελευταία δεκαετία περισσότεροι από 200.000 Ελληνες θεατές έχουν λατρέψει το υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικό θέαμα, που συνδυάζει πανάξια δύο μεγάλες ρωσικές παραδόσεις: τον κλασικό χορό και το καλλιτεχνικό πατινάζ. Φέτος τα Μπαλέτα προσφέρουν στο κοινό τους μια από τις πιο υπέροχες ιστορίες αγάπης, ένα από τα κορυφαία μπαλέτα του Τσαϊκόφσκι, γραμμένο από τον Ρώσο συνθέτη τη διετία 1875-1876.
Η τραγική μοίρα της πριγκίπισσας Οντέτ, ο έρωτάς της με τον πρίγκιπα Ζίγκφριντ και οι ραδιουργίες του βαρόνου Ρόθμπαρτ γίνονται ένα φαντασμαγορικό παραμύθι πάνω στον πάγο, σε μια συνάντηση χορευτικής δεξιοτεχνίας, αρμονίας και ανυπέρβλητης μουσικής. Σήμερα τα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης περιλαμβάνουν περισσότερους από 100 χορευτές, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα του καλλιτεχνικού πατινάζ. Τα Μπαλέτα έχουν επίσης συνεργαστεί με κορυφαίους αθλητές του πατινάζ - Ολυμπιονίκες, παγκόσμιους πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης.