Η Μαρινέλλα ανεβαίνει στη σκηνή του Παλλάς για να ερμηνεύσει τις μεγάλες της επιτυχίες συμπράττοντας μουσικά με μια από τις σημαντικότερες φιλαρμονικές της Ελλάδας, την Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας, πλαισιωμένη από πολυπληθή χορωδία του νησιού.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει κάνοντας μια μουσική αναδρομή στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας της, σε ένα δίωρο πρόγραμμα, περιτριγυρισμένη από 60 φωνές χορωδών, τη μεικτή χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλίασης», από 35 μουσικούς πνευστών οργάνων, τον φημισμένο Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κόντο και την φιλαρμονική ορχήστρα. Συνολικά, στη σκηνή του Παλλάς θα συναρπάξουν περισσότεροι από 100 συντελεστές.

Έτσι, για δυο βραδιές, τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Απριλίου στις 20.30, στο Παλλάς θα παρελάσουν οι σπουδαιότεροι έλληνες συνθέτες όλων των εποχών μέσα από τη μοναδική φωνή της αγαπημένης ερμηνεύτριας. Για πρώτη φορά η Μαρινέλλα θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες ενορχηστρωμένες για μια ορχήστρα 35 πνευστών οργάνων υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη.

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης
Οργάνωση-σχεδιασμός: Δημήτρης Μαργιολάς -Νίκος Δημητρόπουλος
Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά

Πληροφορίες
Τιμές εισιτηρίων από 15 ευρώ
Προπώληση: TICKET365.gr
Κρατήσεις θέσεων & αγορά εισιτηρίων 211 1000 365
& στα εκδοτήρια- ταμεία του Θεάτρου Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, ώρες 9πμ-9μμ)