Η μεγάλη συναυλία του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με τον Διονύση Σαββόπουλο

Πλησιάζει η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», Ζη το Ελληνικό τραγούδι, με τον Διονύση Σαββόπουλο.
Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στο Καλλιμάρμαρο, θα έχουμε την ευκαιρία ν' απολαύσουμε τον σημαντικό δημιουργό μαζί με πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες.

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως θα λάβουν μέρος, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Νίκος Ζιώγαλας, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Η Βασιλική Καρακώστα, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Κατερίνα Πολέμη, η Μελίνα Τανάγρη, ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, η Μαρία Φαραντούρη και ο Γάννης Χαρούλης.

Και θα ανακοινωθούν κι άλλοι πολύ σύντομα.

Μαζί τους θα είναι η Χορωδία GraduArti, που αποτελείται από αποφοίτους των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων και η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Στη μεγάλη συναυλία εκτός από τα τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου θα ακουστούν και του Τσιτσάνη, του Σουγιούλ, του Ζαμπέτα, δημοτικά, λαϊκά κι άλλα είδη.

Στην εικαστική επιμέλεια ο Αλέξης Κυριτσόπουλος, στα κείμενα η Μυρτώ Κοντοβά.

Η προπώληση των εισιτηρίων είναι:
6 ευρώ και ηλεκτρονική προσφορά σε
τρόφιμα, 12 ευρώ στην αρένα όρθιοι και ηλεκτρονική προσφορά σε τρόφιμα.

Πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στο VIVA.gr και το athinorama.gr και στα καταστήματα Media Markt, τα βίντεο κλαμπ SEVEN SPOT, τα δισκοπωλεία RELOAD, τo βιβλιοπωλείο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, καθώς και στα νέα σημεία της viva στο Σύνταγμα και την Τεχνόπολη. Εναλλακτικά στο 11876 για αγορά εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες.

Comments are closed.