Η ομάδα χορού Krama παρουσιάζει την παράσταση «a.m.»

Η ομάδα χορού Krama παρουσιάζει στην Αθήνα τη νέα της δουλειά με τίτλο «a.m.» για τρείς μόνο παραστάσεις στο Art Factory – Τεχνοστάσιο.

Σε ένα πάρτι που κυριαρχούν οι αντιθέσεις, τοποθετούν τη δράση της νέας τους παράστασης οι τρεις χορεύτριες και χορογράφοι που αποτελούν την ομάδα Krama, Άννα, Δώρα και Εύη Ζούμπα. Στο «a.m.» ο χρόνος διαστέλλεται και τα όρια μεταξύ πραγματικού και φανταστικού γίνονται σχεδόν δυσδιάκριτα.

Το έργο, μέσα σε συνθήκη παροξυσμού και διασκέδασης, παρατηρεί και σχολιάζει τον άνθρωπο των σύγχρονων μητροπόλεων, διερωτάται για τα σημεία των καιρών και το φόβο ως εργαλείο χειραγώγησης. Στην κόψη του κωμικού και τραγικού, οι ήρωες του έργου ταξιδεύουν σε παράλληλες τροχιές, γεμάτοι αναμνήσεις στο μουσικό σύμπαν που έχει συνθέσει ειδικά για την παράσταση ο The Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης).

Η ομάδα Krama που ενεργοποιείται μεταξύ Βελγίου και Ελλάδας, μέχρι στιγμής έχει παρουσιάσει τέσσερις παραγωγές: το Shadow Of A Stretched Arm (Βρυξέλλες, Αθήνα, Ιωάννινα/ 2012), το site-specific project PRESS(ed) (Βρυξέλλες/ 2012), το Traces (Ιωάννινα/ 2014). Η πιο πρόσφατη δουλειά της ομάδας, με τίτλο Barking Days (2013) έκανε πρεμιέρα στην Κωνσταντινούπολη και έπειτα ταξίδεψε στο Karlstad της Σουηδίας, ενώ ακολούθησαν παρουσιάσεις σε ελληνικές πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Σύρο και Ρόδο.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Ιδέα – χορογραφία: Krama Dance Company
Μουσική σύνθεση : The Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης)
Σκηνικός χώρος – κοστούμια: Κωνσταντίνα Μαρδίκη
Καλλιτεχνικός συνεργάτης σκηνικού: Παναγιώτης Λαµπής
Φωτισµοί: Παναγιώτης Λαµπής
Συγγραφή κειµένων: Βασίλης Ντούρος
Visuals - trailer: Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου
Υποκριτική στήριξη: Λύσανδρος Σπετσιέρης

Ερμηνευτές: Ευθύµης Γεωργόπουλος, Άννα Ζούµπα, Δώρα Ζούµπα, Εύη Ζούµπα, Αναστάσης Καραχανίδης, Νικόλας Χατζηβασιλιάδης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 21.30
Ημερομηνίες παραστάσεων: 17 – 19 Μαΐου (3 παραστάσεις)
Διάρκεια: 55 λεπτά
ART FACTORY – ΤΕΧΝΟΣΤΑΣΙΟ: Πειραιώς 178 & Λαμίας 6, Πετράλωνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
www.kramadance.com
www.facebook.com/KramaDanceCompany

Comments are closed.