Η τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη το Σάββατο στις 10 Οκτώβρη, ανεβαινει για πρώτη φορά στα βόρεια προάστια, στο Bookabar στο Μαρούσι.

Εκείνη, δύο μουσικοί και οι λαβύρινθοι της ψυχής της ..

Δυναμική και γεμάτη πάθος, η Παυλίνα Βουλγαράκη ταξιδεύει...Ταξιδεύει από την Αθήνα προς όλη την Ελλάδα, από τα τραγούδια του δίσκου της «Λαβύρινθοι» που κυκλοφόρησε από την Cobalt («Εδώ», «Λαβύρινθοι», «Άγριος Τσακωμός», «Λίγο- λίγο» κτλ) στον Θεοδωράκη, την Αρλέτα, τον Σιδηρόπουλο και την Βάνου, από τη φωτιά στη νοσταλγία...

Αυτή η περιπλάνηση ξεκινάει από την Αθήνα , στο Bookabar στο Μαρούσι το Σάββατο 10 Οκτώρβη στις δέκα το βράδυ, ελπίζοντας να δώσει με τα τραγούδιά της μουσικές πνοές και φρεσκάδα στις γειτονιές, θεωρώντας πως ακόμη και τα αυτονόητα χρειάζονται μια νέα ματιά.

Σε ένα παιχνίδι που μπλέκει το παλιό με το καινούριο, η Παυλίνα βρίσκει τις κατάλληλες λέξεις για να φτιάξει ένα κύμα συναισθήματος που άλλοτε κορυφώνεται και άλλοτε ηρεμεί. Με το μυστήριο που κουβαλά η χροιά της να πρωταγωνιστεί, το χάρισμα της στην τραγουδοποιία , που γέννησε και τον πρώτο της προσωπικό δίσκο και μια ματιά φρέσκια και γεμάτη σπίθα, ξεκινάει να μοιράζει όσα κουβαλά και να πραγματοποιεί μια διαδρομή, με πολλούς σταθμούς και μόνο αντίτιμο τον εαυτό της. «Κόψτε εισιτήριο» και ακολουθήστε την, λοιπόν...!

Παίζουν οι μουσικοί:
Κιθάρα: Μάριος Στέρπης
Ακορντεόν: Μερόπη Βλαχογιάννη


Bookabar
Αγίου Κωνσταντινου 50, Μαρουσι
Τηλ.κρατησεων:2114113503