Στην καλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας τους, με ανανεωμένο από το ανεξάντλητο παρελθόν ρεπερτόριο , οι Imam Baildi επιστρέφουν μετά από 3 χρόνια την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στην καρδιά της Αθήνας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για την φετινή μεγάλη καλοκαιρινή τους συναυλία.

 

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ τους, «ΙΙΙ», οι Imam Baildi ετοιμάζουν την μεγάλη τους καλοκαιρινή γιορτή η οποία θα ηχογραφηθεί για να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο LIVE άλμπουμ τους.

 

Μια δίωρη, καθαρής ενέργειας, συναυλία με τα highlights μιας υπέροχης πενταετίας, που ξεκίνησε σαν ένα ιδιαίτερο project δύο νέων ταλαντούχων μουσικών και δημιουργών που είχαν γαλουχηθεί με εξαιρετικές μουσικές και μετουσιώθηκε στο πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα της νέας γενιάς, περιζήτητο στην χώρα μας αλλά και στα μεγαλύτερα ethnic, και όχι μόνο, festival του κόσμου.

 

Ανακάτεμα ήχων και πολιτισμών , η νοσταλγία και η συγκίνηση διαδέχεται δυναμικές εξάρσεις όπου η ηλεκτρονική μουσική εναρμονίζεται  με τις κλασσικές φόρμες δίνοντας στα, έτσι κι αλλιώς διαχρονικότατα, τραγούδια μια σύγχρονη  πνοή.

 

Τη συναυλία θα ανοίξει η Κατερίνα Πολέμη

 

Info:

Ωρα έναρξης: 21.00

 

Οι τιμές εισιτηρίων είναι

10 ευρώ προπώληση / ταμείο

15ευρώ καθήμενοι (300 περιορισμένος αριθμός)