Την Τετάρτη, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, η Λυρική Σκηνή μεταφέρεται... στο Πεδίον του Αρεως και οργανώνει την πιο λυρική υπαίθρια γιορτή της Αθήνας. Δωρεάν είσοδος για όλους!

Η Εθνική Λυρική Σκηνή μας έχει συνηθίσει στην εξωστρέφεια. Αυτή τη φορά το ραντεβού είναι για την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στο Πεδίον Άρεως, σε μια συναυλία με αποσπάσματα από διάσημες ελληνικές και βιεννέζικες οπερέτες, με τη συμμετοχή καταξιωμένων μονωδών της ΕΛΣ και μικρού μουσικού συνόλου. 

Σπιρτόζικες άριες και ανάλαφρα ντουέτα από οπερέτες των Σακελλαρίδη, Χατζηαποστόλου, Στράους και Λέχαρ, αλλά και κάλαντα, θα πλημμυρίσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον χώρο του πιο ιστορικού άλσους της πόλης, δίνοντας μέσα στην καρδιά των γιορτών μια λυρική νότα στην καθημερινότητα των Αθηναίων. 

Με εορταστική διάθεση, οι αθηναϊκοί ήρωες της ελληνικής οπερέτας θα συναντήσουν τις εμβληματικές μορφές της βιεννέζικης, σε μια συναυλία με γοητευτικές μελωδίες και ιστορίες έρωτα και νοσταλγίας.

Με τη λαμπερή αυτή χριστουγεννιάτικη συναυλία η Εθνική Λυρική Σκηνή συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία της με την Περιφέρεια Αττικής.

Πεδίον του Άρεως: Λεωφόρος Αλεξάνδρας και Μαυρομματαίων
Ημέρα: Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου
Ώρα: 17.00
Ελεύθερη είσοδος