Η Feelgood Records παρουσιάζει το πρώτο της soundtrack, με την υπογραφή του Μπάμπη Παπαδόπουλου. Πρόκειται για την πρωτότυπη μουσική που δημιουργήθηκε για την ταινία Το Μικρό Ψάρι του Γιάννη Οικονομίδη.

Ο γνωστός μουσικός πειραματίζεται για άλλη μια φορά και καθώς καταδύεται στo ατμοσφαιρικό γκανγκστερικό περιβάλλον του Οικονομίδη, βγαίνει στην επιφάνεια με μια εξαιρετική μουσική σύνθεση βασισμένη σε μοναχικές κιθάρες που άλλοτε ακούγονται απόκοσμες και άλλοτε τρυφερές.

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, είναι ένας από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες και μουσικούς της Ελλάδας. Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα Τρύπες, ενώ έχει συνεργαστεί με σημαντικούς δημιουργούς, όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, o Φλώρος Φλωρίδης, ο Σωκράτης Μάλαμας και πολλοί άλλοι. Έχει συνθέσει μουσική για το σινεμά (Αγρύπνια) αλλά και για το θέατρο (Εθνικό, Κ.Θ.Β.Ε), καθώς έχει κυκλοφορήσει και δύο προσωπικούς δίσκους (Σκηνές Από Ένα Ταξίδι, 2009, Απ’ την Σπηλιά του Δράκου, 2010).

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους από τη Feelgood στις 27 Μαρτίου και η αυθεντική μουσική της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου μόνο σε έκδοση βινυλίου 10’’ από τη Feelgood Records.

 

Παροχή Περιεχομένου: www.musicpaper.gr