Ο Μελωδία 99,2 εξασφαλίζει για τους ακροατές του προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Lion, που θα γίνει την Τρίτη 29.11
στο Odeon Starcity στις 20:00. Μείνετε συντονισμένοι και κερδίστε διπλές προσκλήσεις. 
 

Ο Γκαρθ Ντέιβις σκηνοθετεί τους Ντεβ Πατέλ, Νικόλ Κίντμαν, Ρούνι Μάρα στην κινηματογραφική μεταφορά του εξαίρετου αυτοβιογραφικού μπεστ-σέλερ «Ο Μακρύς Δρόμος της Επιστροφής» του Σαρού Μπρίρλι. 

Η ταινία :

" Ο 5χρονος Σαρού χάνεται σ’ ένα τρένο, που τον μεταφέρει ανατολικά, χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι του και την οικογένειά του. Σαστισμένος και αρκετά φοβισμένος, βρίσκεται ολομόναχος στην πολύβουη και χαοτική Καλκούτα. Καταφέρνει να επιβιώσει, ζώντας στους δρόμους της μεγαλούπολης και αντιμετωπίζοντας κάθε είδους καθημερινά προβλήματα και δυσκολίες, πριν καταλήξει στο τρόπος του λέγειν «ασφαλές» καταφύγιο ενός ορφανοτροφείου. Από εκεί, θα βρεθεί στο σπιτικό ενός ζευγαριού Αυστραλών, οι οποίοι θα τον υιοθετήσουν και θα του προσφέρουν αγάπη και ασφάλεια, στο Χόμπαρτ της Τασμανίας, όπου και μεγαλώνει.

Μη θέλοντας να πληγώσει τα αισθήματα των θετών γονέων του, κρατάει κρυφό από όλους το παρελθόν του και καταπιέζει την έντονη συναισθηματική του ανάγκη για επανένωση με τους δικούς του, καθώς επίσης και την ελπίδα του να βρεθεί και πάλι μαζί με τη μητέρα του και τον αδελφό του. Όμως, μία τυχαία συνάντησή του με Ινδούς αφυπνίζει την απωθημένη και ξεχασμένη αυτή λαχτάρα του. Με ελάχιστες μνήμες, και με τη συνδρομή της νέας τεχνολογίας που ονομάζεται Google Earth, ο Σαρού θα ξεκινήσει μία από τις μεγαλύτερες αναζητήσεις της σύγχρονης εποχής, ψάχνοντας «ψύλλους στ’ άχυρα». "

Μείνετε συντονισμένοι στον Μελωδία 99,2 και κερδίστε διπλές προσκλήσεις.
 
Πληροφορίες :
 
Odeon Starcity, Συγγρού 111, Νέος Κόσμος
Τρίτη 29.11, 
Ώρα προβολής : 20.00