Συμμετέχουν

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Ζωή Παπαδοπούλου

Βίκυ Καρατζόγλου

Και άλλοι καλεσμένοι- έκπληξη

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015
'Αλσος Βεκου

Φεστιβάλ Γαλατσίου 2015 "Παρέα με τ'αστέρια"

Με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και το Κοινωνικού Συσσίτιου του Δήμου Γαλατσίου, ο Κώστας Λειβαδάς και

οι  ξεχωριστές ερμηνεύτριες των τραγουδιών του, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου και Βίκυ Καρατζόγλου μας περιμένουν την Κυριακή το βράδι στο Άλσος Βεΐκου.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ενώ παράκληση και επιθυμία της διοργάνωσης και των καλλιτεχνών είναι οι θεατές της παράστασης να προσφέρουν τυποποιημένα τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου. Στην είσοδο του χώρου θα υπάρχει ειδικό σημείο συγκέντρωσής τους.

To Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου στηρίζει συνολικά από την αρχή λειτουργίας του έως σήμερα 250 οικογένειες. Καλύπτει οικογένειες που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν, δίνοντας τους κάθε μήνα τυποποιημένα τρόφιμα αλλά και νωπά. Αντίστοιχη λειτουργία έχει και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Γαλατσίου το οποίο σιτίζει 120 άτομα καθημερινά με μαγειρεμένο φαγητό. Τα υλικά για το μαγείρεμα των γευμάτων προκύπτουν καθαρά από χορηγίες.

Ο Κώστας Λειβαδάς, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, φέτος γιορτάζει τη γλυκιά «ενηλικίωση» του αφού συμπληρώνει "18 χρόνια στο δρόμο", τόσο στη σκηνή όσο και στη δισκογραφία.

Αυτή είναι και η πρώτη του "κεντρική" εμφάνιση μετά την επιτυχημένη του παράσταση στην κατάμεστη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούλιο που μας πέρασε.

Στην παράσταση θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια από την αρχή της διαδρομής του, όπως το "Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα", το "Πιάσε Με", το "Για να σε συναντήσω", το "Σαν να μην πέρασε μια μέρα" (γραμμένο παρέα με τον Γιώργο Δημητριάδη) έως την πολύ μεγάλη του επιτυχία, το "Η επιμονή σου", αλλά και το "Εγώ σ' αγάπησα εδώ", τα "Παιδιά των Δρόμων", το "Μοίρα μου Έγινες", το "Είναι εντάξει μαζί μου", το "Στων Φίλων τα Σπίτια" και τα καινούρια τραγούδια "Τράβα ρε Μάγκα" που ηχογράφησε μαζί με τη μούσα του, Ελένη Τσαλιγοπούλου, και το ολοκαίνουριο "Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη", που μοιράζεται με τη Μελίνα Ασλανίδου.

Και όλα αυτά εν αναμονή της ολοκληρωμένης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο "18 Χρόνια Δρόμος", που θα περιλαμβάνει τις πιο δυνατές στιγμές της πορείας του και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο από τη Feelgood Records.

Φεστιβάλ Γαλατσίου 2015 "Παρέα με τ'αστέρια"

Θέατρο Άλσους Βεΐκου
Άλσος Βεΐκου

Λεωφόρος Ομορφοκκλησιάς (Λεωφ. Βεΐκου)
Τηλέφωνο: 210 2143 317

Ώρα έναρξης: 21:00

 

Είσοδος Ελεύθερη