Συμμετέχουν
Ελένη Τσαλιγοπούλου
Μελίνα Ασλανίδου
Ανδριάνα Μπάμπαλη
Ζωή Παπαδοπούλου
&
Μπάμπης Στόκας
 
Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη
 
Έναρξη: 21:00
 
Ο Κώστας Λειβαδάς, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, φέτος γιορτάζει τη γλυκιά "ενηλικίωσή" του, αφού συμπληρώνει "18 χρόνια στο Δρόμο", 18 χρόνια τόσο στη σκηνή όσο και στη δισκογραφία. Και στήνει μια γιορτή, την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη, στη Μονή Λαζαριστών, με τις ξεχωριστές ερμηνεύτριες των τραγουδιών του και αγαπημένες φίλες, Ελένη, Μελίνα, Ανδριάνα και Ζωή, αλλά και με τον Μπάμπη Στόκα, τον "ηλεκτρικό" του φίλο από τα παλιά.
 
Και όλα αυτά εν αναμονή της ολοκληρωμένης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο "18 Χρόνια Δρόμος" που θα περιλαμβάνει τις πιο δυνατές στιγμές της πορείας του.
 
Στην παράσταση θα ακουστούν όλα τα αγαπημένα τραγούδια από την αρχή της διαδρομής του Κώστα Λειβαδά, όπως το "Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα", το "Πιάσε Με", το "Για να σε συναντήσω", το "Σαν να μην πέρασε μια μέρα" (γραμμένο παρέα με τον Γιώργο Δημητριάδη) έως την πολύ μεγάλη επιτυχία του, "Η επιμονή σου". Αλλά και το "Εγώ σ' αγάπησα εδώ", τα "Παιδιά των Δρόμων", το "Μοίρα μου Έγινες", το "Είναι εντάξει μαζί μου", το "Στων Φίλων τα Σπίτια"  και τα καινούρια τραγούδια "Τράβα ρε Μάγκα", που ηχογράφησε μαζί με τη μούσα του Ελένη Τσαλιγοπούλου, όπως και το ολοκαίνουριο "Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη", που μοιράζεται με τη Μελίνα Ασλανίδου.
 
Πανσέληνος του Ιουλίου, λοιπόν, και μαζί με τον Κώστα και όλες τις αγαπημένες του φωνές, θα βρεθεί στη σκηνή ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους Έλληνες μουσικούς, ο κορυφαίος στο μπουζούκι, Μανώλης Καραντίνης.
 
Μια μουσική συνάντηση στην παραγωγή της οποίας συμμετέχει και το biscotto group (περιοδικό biscotto 2310, biscotto.gr, biscotto RADIO, biscotto members card και πολυχώρος biscotto coffee ) που υποστηρίζει σταθερά την πολιτιστική κίνηση της Θεσσαλονίκης. Άλλωστε ο Κώστας Λειβαδάς έχει συνδεθεί με το biscotto 2310 καθώς μοιράζεται μέσα από τη σταθερή του στήλη, εδώ και 8 χρόνια, σκέψεις και βιώματα, με μεγάλες αναφορές στη Θεσσαλονίκη.
 
Είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη 2 Ιουλίου να βγούμε παρέα σ' έναν μουσικό δρόμο που θα φωτίζει το φεγγάρι και θα μας γεμίζει με μελωδίες, υπέροχα τραγούδια και – ποιος ξέρει – ποια άλλη έκπληξη μας περιμένει;
 
Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί και μόνιμοι συνεργάτες:
 
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (κιθάρες, μαντολίνο)
Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα)
Βαγγέλης Τζάτσος (μπάσο)
Αργύρης Διαμαντής (κρουστά)
 
info
ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ
Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015
Μονή Λαζαριστών,
Κολοκοτρώνη 21 Σταυρούπολη
 
Έναρξη: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
 
Τιμές εισιτηρίων

Τιμή προπώλησης: 10 ευρώ

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ (γενική είσοδος)

Κάτοχοι biscotto members card: 9 ευρώ

Φοιτητές, Άνεργοι, ΑΜΕΑ: 8 ευρώ  

 
Σημεία προπώλησης
 
Εισιτήρια προπωλούνται στα
 
www.viva.gr
11876
στα καταστήματα
Public
Παπασωτηρίου
ΙΑΝΟΣ
Seven Spots
Reload Stores
Media Markt

biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)

Σε επιλεγμένα καταστήματα ΜΑΣΟΥΤΗΣ

 
Εκδοτήριο Κ.Ο.Θ. πλατεία Αριστοτέλους,
Ταμείο Μονής Λαζαριστών
Τηλ. Πληροφοριών : 2310 589.200