Ο Μανώλης Λιδάκης  αυτόν τον χειμώνα, ταξιδεύει την Ελλάδα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε μία από τις πλέον αξιόλογες και δυνατές φωνές της χώρας μας σε, σε μοναδικές ερμηνείες. Ένα ταξίδι με άξονα τις πιο αντιπροσωπευτικές  στιγμές της δισκογραφίας του και όχι μόνο.

Με επιλογές τραγουδιών από ένα πλούσιο ρεπερτόριο και απ’ όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του όπως «Ο Γλάρος», «Με τα φτερά του έρωτα», «Χαλκίδα», «Δεν είσαι πουθενά», μέχρι και τα πιο πρόσφατα που έχουμε αγαπήσει, όπως τα «Για να σε συναντήσω», «Σ’ έχω δε σ’ έχω», «Αρετούσα», ο Μανώλης Λιδάκης έρχεται για να μας παρασύρει σ’ ένα αέρινο μουσικό ταξίδι.

Τραγούδια με άρωμα από τον τόπο καταγωγής του την Κρήτη, όπως τα «Πάλι πάλι», «Σαν είχες άλλον στην καρδιά» και το «Άστρα μη μαλώνετε», πασίγνωστα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Β’ ανάγνωση», αλλά και καινούργια, από τον επερχόμενο δίσκο του σε μουσικές της Βάσως Αλαγιάννη, του Σωκράτη Μάλαμα και του Ορφέα Περίδη.

 

Ο φετινός χειμώνας με τον Μανώλη Λιδάκη είναι ένα ταξίδι, που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν. Επειδή κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο ρυθμό και στο συναίσθημα. Στη ζωή, στη χαρά, στον έρωτα, σε όλα αυτά που περικλείει το μεγαλείο της μουσικής.

 

Ένα πρόγραμμα όπου ο σπουδαίος ερμηνευτής καταθέτει φωνή και ψυχή.

 

Πληροφορίες:
Passport: Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά, τηλ. 2104296401
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 

Τιμές εισιτηρίων: 12 eur (στο bar) – 20 eur (σε τραπέζι, με ποτό)

 

Παροχή περιεχομένου:  www.musicpaper.gr