Ο μεγαλύτερος σύγχρονος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και βιρτουόζος στο μπουζούκι, Χρήστος Νικολόπουλος, ύστερα από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συνεχίζει με μία ακόμη μεγάλη συναυλία, τη Δευτέρα 30 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Επιμελείται ο ίδιος το πρόγραμμα και την ορχήστρα και, έχοντας στο πλευρό του σημαντικούς μουσικούς, θα παρουσιάσει κάποιους από τους κυριότερους σταθμούς της μουσικής του διαδρομής, μια διαδρομή γεμάτη μεγάλες επιτυχίες, με μουσικές και τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία του σύγχρονου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, από την πρώτη εμφάνιση του δημιουργού στη μουσική μέχρι τις πρόσφατες συνθέσεις του.


Τον Χρήστο Νικολόπουλο τιμούν με την παρουσία τους οι φίλοι του, σπουδαίοι ερμηνευτές Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώτα Νέγκα.


Διατηρώντας το ήθος, την ουσία και το πάθος του λαϊκού μουσικού πολιτισμού μας, ο Χρήστος Νικολόπουλος, με τη συνοδεία των εξαιρετικών συνεργατών του, ερμηνευτών και μουσικών, ξεδιπλώνει το ευρύ ρεπερτόριό του με δεξιοτεχνία και έμπνευση, δημιουργώντας μια αυθεντική λαϊκή γιορτή!

Στο μπουζούκι και τη μουσική επιμέλεια της παράστασης ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος.

 

Δευτέρα 30 Ιουνίου
Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
«Οι δρόμοι μας, τραγούδια»
Ωρα έναρξης: 21.00

 

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 15 e
*** Τα πρώτα 400 εισιτήρια θα διατεθούν στην τιμή των 13 ευρώ, μέσω viva.gr και όλων των συνεργαζόμενων καταστημάτων.
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, publi.gr, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ: Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Β’, Πειραιάς
τηλ.: 210 4143310 & 210 4143320 - Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 - 14:00

 

 

Πάροχος περιεχομένου: www.musicpaper.gr