Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Απόστολος Ρίζος, εγκαινιάζει τη νέα περίοδο των εμφανίσεών του -με τίτλο “Σ’ αυτή τη Χώρα”- το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, στο Σταυρό του Νότου Plus!

Ένα χρόνο μετά την τελευταία του εμφάνιση με τη μπάντα του, ο Απόστολος Ρίζος παρουσιάζει επιλογές από το νέο κύκλο τραγουδιών του, τραγούδια που έχουν χαρακτηρίσει τη δωδεκάχρονη πορεία του στο χώρο της έντεχνης και ελληνικής ροκ σκηνής, αλλά και διασκευές που έχει στιγματίσει με τις ερμηνείες του.


Παρέα πάντα με την αγαπημένη του κιθάρα, και πλαισιωμένος με 3 εξαιρετικούς μουσικούς – τον Κώστα Νικολόπουλο (κιθάρες), τον Πανού(κιθάρες - μπάσο) και τον Νίκο Κασσαβέτη (drums) δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που πάλλεται άλλες φορές από ρυθμό και άλλες από συγκίνηση.

“Σ’ αυτή τη Χώρα”ονομάζεται η μουσική ομπρέλα κάτω από την οποία συναντιούνται επιλογές από την προηγούμενη δισκογραφική δουλειά του Απόστολου Ρίζου, όπως το “Μη φύγεις” και το “Ποτέ δεν είναι αργά” και ακυκλοφόρητες δημιουργίες του, όπως το ομώνυμο «Σ’ αυτή τη Χώρα», «Το ψάρι» και το «Κρύψου μέρα»για να συνομιλήσουν με το “Τι να θυμηθώ”, τη “Φυσαλίδα”, και με αγαπημένα ακούσματα των Χατζιδάκι, Λοΐζου, Μικρούτσικου, Κραουνάκη, Βαμβακάρη, Σιδηρόπουλου και άλλων κορυφαίων δημιουργών.


Σε εμφάνιση guest, ο Χρήστος Πανοηλίας, ή περισσότερο γνωστός ως Λάγνης, ερμηνεύει με τον Απόστολο, το αγαπημένο “Παιδικό Τραγούδι”.


Απόστολος Ρίζος – live«Σ’ αυτή τη Χώρα»
Σάββατο 10 Μαΐου, Σταυρός του Νότου Plus
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
www.stn.gr - Τηλ. Κρατήσεων : 2109226975

 

Πάροχος περιεχομένου: www.musicpaper.gr