Ο Απόστολος Ρίζος, συναντάει την Ευτυχία Μητρίτσα στο Σταυρό του Νότου Club και μας καλούν να είμαστε μαζί τους, όλες τις Πέμπτες του Νοεμβρίου!
Μέσα από το ‘μαζί’, οι δύο ερμηνευτές και τραγουδοποιοί πιάνουν το μουσικό νήμα από την αρχή, γίνονται συγκοινωνούντα δοχεία, ανακατεύουν τα όνειρα τους, εξομολογούνται τους έρωτές τους, αναρωτιούνται για το σήμερα, ανησυχούν για το αύριο, πεισμώνουν, γελάνε και επιμένουν ότι όσα μας ενώνουν είναι πιο δυνατά από όσα μας χωρίζουν.
Με διαφορετικές μουσικές αφετηρίες αλλά κοινό άξονα τη μουσική τους καταγωγή και την ερμηνευτική τους δεινότητα, οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, δίνουν στίγμα για αυτά που ετοιμάζουν, επιλέγουν τραγούδια που τους δονούν μέσα από το αστείρευτο ρεπερτόριο των μεγάλων δημιουργών και ανακαλύπτουν μικρά ‘διαμάντια’ που εκφράζουν το σήμερα καλύτερα από ότι στην εποχή τους.
Με τρεις ακόμα δεξιοτέχνες μουσικούς να συμπληρώνουν την μπάντα, τολμούν να παίζουν με τους ήχους και τις φωνές, να αντιστρέφουν τους ρόλους, να αποδομούν, να ηλεκτρίζουν ή και να ανατρέπουν ενορχηστρωτικά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, φλερτάροντας πότε με τον σύγχρονο ήχο και πότε με την παράδοση.

Παίζουν: Νίκος Κασσαβέτης / τύμπανα, Θοδωρής Κουέλης / ηλεκτρικό κοντραμπάσο, Κώστας Μιχαλός / κιθάρες, Ευτυχία Μητρίτσα / πιάνο, ακορντεόν, Απόστολος Ρίζος / κιθάρα, φυσαρμόνικα

Συντελεστές: Ήχος: Σωτήρης Παπάκος, Φώτα: Μανώλης Μπράτσης, Φωτογραφίες: Yiannis Margetousakis Photography, Promo Video: Exposeprod, Τάμμυ Τσέκου, Χριστίνα Κατσούλη, Οργάνωση Παραγωγής: Wide Angle PR & Events

 

Απόστολος Ρίζος – Ευτυχία Μητρίτσα - “Να ’μαστε μαζί”

Πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη (6,12, 23, 30/11)
Σταυρός του Νότου Club –Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος. Τηλ. 210 9226975
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασί

 

Πάροχος περιεχομένου: www.musicpaper.gr