Ο Χάρης Μακρής και η Μάγδα Βαρούχα στον “Σταυρό του Νότου Plus”

Οι δύο ταλαντούχοι τραγουδιστές, έρχονται για δύο βραδιές, το Σάββατο 7 και 14 Οκτωβρίου, στον "Σταυρό του Νότου Plus".

Μία παράσταση με τίτλο "Χώρια ΜΑΖΙ". Μία παράσταση με θέμα τον έρωτα και τις εκφάνσεις του και τα συναισθήματα στα οποία παραδίνονται δυο άνθρωποι. Οι δυό τους παντρεύουν μουσικές που θα φάνταζαν ξένες μεταξύ τους, μακριά από τα μουσικά στερεότυπα.

Ο Χάρης Μακρής είναι ένας νέος τραγουδιστής που με αργά και σταθερά βήματα, έχει κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων που βρίσκονται και εργάζονται στον κύκλο του ελληνικού τραγουδιού. Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο, με τη συμμετοχή ανθρώπων που τον στήριξαν στα πρώτα του βήματα. Οι Μιχάλης Κουμπιός, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Παντελής Θαλασσινός, Μίλτος Πασχαλίδης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Παπαδόπουλος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Νίκος Μωραΐτης, Λίνα Δημοπούλου και Κυριάκος Ντούμος, είναι οι υποστηρικτές του σε αυτό το εγχείρημα και του εμπιστεύονται δημιουργήματά τους.

Η γυναικεία παρουσία της παράστασης αυτής, η Μάγδα Βαρούχα, θεωρείται μια από τις πλέον νέες ανερχόμενες γυναικείες φωνές, με ιδιαίτερη ζεστή χροιά, περίτεχνα γυρίσματα και έναν χαρακτηριστικό λυγμό στην ερμηνεία της. Γράφει στίχο, μουσική και δηλώνει πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει, ως αγαπημένη, κάποια από τις δύο «ιδιότητές» της. Η παρουσία της στον χώρο, τα τελευταία δύο χρόνια, είναι ιδιαιτέρως δυναμική. Με σημαντικές συνεργασίες, καλοστημένες πρωτότυπες μουσικές παραστάσεις και χαρακτηριστικές ερμηνείες. Πολύ σύντομα, θα ακούσουμε και επίσημα τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο. Ένας δίσκος σε συνεργασία με μια ομάδα εξαιρετικών συνθετών και στιχουργών , στον οποίο συμμετέχει και ως δημιουργός.

Παίζουν οι μουσικοί:
Άκης Μουχλιανίτης: Πιάνο – Ενορχηστρώσεις
Βασίλης Παπαδόπουλος: Μπουζούκι – Τζουρά
Ντίνος Χατζηϊορδάνου: Ακορντεόν
Βαγγέλης Κονταράτος: Κιθάρες
Χάρης Κελάρης: Μπάσο
Θάνος Μιχαηλίδης: Τύμπανα

Σκηνοθεσία : Νανά DaNooL Φατσή
Φωτογραφίες: Δημήτρης Γαρουφαλιάς
Make up Artist : Δημήτριος Γκίκας
Επιμέλεια παραγωγής: Αντιγόνη Γιαλλουρίδου, Λωρίν Παρασκευοπούλου

Πληροφορίες:
Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Tηλέφωνο κρατήσεων: 2109226975
Ώρα έναρξης: 22:30

Comments are closed.