Ο διεθνής φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου “No Finish Line” έρχεται στην Αθήνα

Ο κορυφαίος διεθνής αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό, τώρα έρχεται και στην Ελλάδα. Μετά από το Μονακό, το Παρίσι, το Όσλο, ήρθε η ώρα και της Αθήνας να διοργανώσει το “No Finish Line” και να ενταχθεί στη διεθνή σειρά των πρωτοποριακών αγώνων δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα αφιερωμένων στα παιδιά.

Το πρώτο ελληνικό “No Finish Line”, θα γίνει από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στην Αθήνα με πρωτοβουλία του NFL International και σε συνεργασία με τον σύλλογο Ερμής 1877, όλοι θα μπορούν να τρέξουν για καλό σκοπό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Το “No Finish Line” είναι κάτι μοναδικό παγκοσμίως, είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς, όπου μέσα σε 90 συνεχόμενες ώρες, ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό.

Η βασική ιδέα του “No Finish Line” είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθούν τα παιδικά ιδρύματα του “Μαζί για το Παιδί”. Η ένωση δέκα παιδικών ιδρυμάτων μέσω του NFL Athens θα υλοποιήσει το μεγάλο πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υποφέρουν από το σοκ της φτώχειας.

Η εκκίνηση στο πρώτο NFL Athens θα δοθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου ώρα 7μμ και ο τερματισμός θα είναι μετά από 90 ώρες, την Κυριακή 30 Απριλίου ώρα 1μμ. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας.

Ο Μελωδία θα έχει τη δική του παρουσία στο “No Finish Line”, καθώς έχει επιμεληθεί το μουσικό κομμάτι της όλης ενέργειας, με αγαπημένα ελληνικά αλλά και κλασικά ξένα τραγούδια, δίνοντας ρυθμό σε αυτή τη σημαντική ενέργεια.

Comments are closed.