Ο Δημήτρης Βουτσάς και η Πολυξένη Καράκογλου ξανά στη Σφίγγα

Μία παράσταση με τίτλο "Παράθυρο στο Φως" την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου.

Ο Δημήτρης Βουτσάς και η Πολυξένη Καράκογλου επιστρέφουν ένα μήνα μετά την πρώτη επιτυχημένη εμφάνιση τους στη μουσική σκηνή Σφίγγα, σ' ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο στιχουργός Λάζαρος Αντωνιάδης και ενορχήστρωσε ο συνθέτης Δημήτρης Ανδρονιάδης.

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις ακροάσεις της 4ης Ακρόασης της Μικρής Άρκτου, του Παρασκευά Καρασούλου, και κυκλοφόρησαν τα πρώτα τους τραγούδια.

Ένα πρόγραμμα με στιγμές από την προσωπική δισκογραφία των ερμηνευτών, καθώς και του στιχουργού, πάντα πλαισιωμένα σε τραγούδια μεγάλων δημιουργών της ελληνικής μουσικής σκηνής. Τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοΐζου, Άκη Πάνου, Γιώργου Ζαμπέτα, Γιάννη Σπανού, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταμάτη Κραουνάκη και άλλων μεγάλων συνθετών.

Καλεσμένοι θα είναι ο Απόστολος Κίτσος μαζί με τον Μιχάλη Καλογεράκη θα παρουσιάσουν «Κάτι παράξενο» από το νέο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Δεκέμβρη από τη Μικρή Άρκτο. Θα ακουστούν και τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια, το πρώτο σε μουσική και στίχους της Πολυξένης Καράκογλου με τίτλο «Το τέλος της υπόκλισης» και δύο σε στίχους του Λάζαρου Αντωνιάδη, το τραγούδι «Σύντροφος» σε μουσική της Μάγδας Θεοσίδου και το «Τέτοια Θλίψη» σε μουσική του Γιώργου Νικητόπουλου.

Παίζουν οι μουσικοί:
Δημήτρης Ανδρονιάδης - Ενορχηστρώσεις, Πιάνο
Κώστας Σταυρόπουλος - Λάφτα, Μπουζούκι, Κοντραμπάσο
Φοίβος Μποζάς - Σαξόφωνο
Χρήστος Σπηλιόπουλος - Τρομπόνι
Αλέξανδρος Κούρος - Τύμπανα

Επιμέλεια προγράμματος: Λάζαρος Αντωνιάδης

Πληροφορίες:
Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ημερομηνία: Πέμπτη 23 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.30

Comments are closed.