Ο Δημήτρης Υφαντής για μία μοναδική εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου

Ο Δημήτρης Υφαντής συναντά στο Σταυρό του Νότου τους Χοροβάτες, μια όμορφη χορευτική παρέα σε μία παράσταση με τίτλο "Με χορούς κυκλοτικούς".

Την Παρασκευή στις 19 Ιανουαρίου, στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, ο Ηπειρώτης τραγουδοποιός, πλαισιωμένος από πέντε δεξιοτέχνες μουσικούς, έρχεται για μια βραδιά ώστε να ενώσει τα Γιάννενα με την Αθήνα και να παντρέψει την πεντατονία της Ηπείρου με εκείνη του ροκ και το έντεχνο με το λαϊκό τραγούδι.

Ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος , Ο Γιώργος Κοτσίνης και ο Νίκος Τάσσης, τρεις από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της Ηπειρώτικης μουσικής, καθώς και ο πρεσβύτερος αυτών, μοναδικός Νίκος Φιλιππίδης, στην πιο ιδιαίτερη σύμπραξή τους, μας υπόσχονται μια από τις πιο ξεχωριστές μουσικές συναντήσεις που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα.

Στο πρώτο μέρος θα ακουστούν τραγούδια αγαπημένων δημιουργών, αλλά και τραγούδια του ίδιου του ερμηνευτή που εδώ και δύο δεκαετίες δισκογραφεί σταθερά εως σήμερα, ενώ στο δεύτερο μέρος προβλέπεται ένα μαγικό Ηπειρώτικο πανηγύρι που.

Παίζουν οι:
Γεωργία Βακάλη : τραγούδι, κρουστά
Χρήστος Σιούλας : κλαρίνο
Στέφανος Μπόγδος : λαούτο, μπουζούκι
Βαλάντης Καζαντζής : βιολί
Πάνος Βούλγαρης : ηλεκτρικό πιάνο ( υπεύθυνος ορχήστρας )
Δημήτρης Υφαντής : κιθάρα, πνευστά

Πληροφορίες:
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Παρασκευή 19 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης: 22:30
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2109226975

Comments are closed.