Ο Κώστας Λειβαδάς πραγματοποιεί την τρίτη - για αυτήν τη χρονιά - εμφάνισή του στο Σταυρό του Νότου Plus, με καλεσμένες, αυτήν τη φορά, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Ο Κώστας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ακολουθεί όλη τη σειρά της μουσικής του πορείας και των τραγουδιών που όλοι αγαπήσαμε, από το "Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα" έως το "Πιάσε με", από το "Είναι εντάξει μαζί μου" και το "Εγώ σ' αγάπησα εδώ" έως τα πολύ πρόσφατα "Η Επιμονή σου" (ντουέτο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη) και το "Μετακόμιση τώρα".

Ο Κώστας Λειβαδάς αποτελεί μια πολυσχιδή μουσική προσωπικότητα που ευθύνεται για μερικά από τα πιο αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα τραγούδια των τελευταίων χρόνων. Ποιός δεν έχει σιγοτραγουδήσει το "Δειλά" (Το καράβι από την Φολέγανδρο) και το "Μοίρα μου έγινες", ποιός δεν έχει χορέψει το "Σαν να μην πέρασε μια μέρα" και τα "Παιδιά των Δρόμων", ποιός δε συγκινήθηκε με το "Για να σε συναντήσω"...

Ο ίδιος επιμένει να συστήνεται ως τραγουδοποιός ενώ η μουσική του περιπλάνηση ξεκινά από τα εφηβικά του χρόνια ανάμεσα σε ηλεκτρικούς ήχους και νεανικούς μουσικούς πειραματισμούς.

Το αναγνωρίσιμο προσωπικό του στυλ στηρίζεται στην προσωπική του ανάγκη και ευχή για ένα δόκιμο ελληνικό τραγούδι που γεννιέται από την ευτυχή συνάντηση Δύσης και Ανατολής. Οι παραστάσεις του, είτε με ακουστικό είτε με φουλ ηλεκτρικό σχήμα, καταφέρνουν να συνδυάζουν πάντα το λυρισμό με την αμεσότητα με το κοινό.

Στις 8 Μαΐου θα βρίσκεται στο Σταυρό του Νότου Plus με τη μόνιμη συνεργάτιδα του, Μαριάννα Πολυχρονίδη γνωστή τόσο από το τραγούδι, όσο και από το θέατρο και την τηλεόραση.

Αυτήν τη φορά εξέχουσα καλεσμένη του είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μία συνάντηση που για πρώτη φορά πραγματοποιείται σε επίσημο πρόγραμμα μετά την κυκλοφορία του cd "Μετακόμιση Τώρα" και με πολύτιμο δώρο και άξονα την "Επιμονή σου", το τραγούδι που έγραψε ο Κώστας και τραγούδησαν μαζί.

Καλεσμένοι και τραγούδια – έκπληξη, όπως πάντα, μέσα στο πρόγραμμα. Από το "Γραμμένο με Κόκκινο" -το τελευταίο cd του Κώστα - και το "Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα", έως το "Έχω Άνθρωπο" και τα "Παιδιά των δρόμων" η περιπέτεια είναι μεγάλη!

Το "Καράβι για τη Φολέγανδρο" σαλπάρει στις 22:00!

Kώστας Λειβαδάς - "Η επιμονή σου"
Συμμετέχουν: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μαριάννα Πολυχρονίδη
Πέμπτη 8 Μαΐου 2014
Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14
Τηλ. Κρατήσεων : 210 9226 975
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

 

Πάροχος περιεχομένου: www.musicpaper.gr