6, 7 και 8 Φεβρουαρίου 2015

Μετά την επιτυχία των προγραμματισμένων παραστάσεων, άρωμα "Καφέ" θα πλημμυρίσει τρεις ακόμη μέρες τον Κινητήρα, την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου.

Πάνω από τριάντα υπέροχοι τρελοί είπαν να πιουν μαζί έναν καφέ. Να συνδεθούν μέσα από μια απλή τελετουργία. Και να φτιάξουν ένα παραμύθι από την κάθε τους μέρα. Ταξιδεύουν στο χρόνο πίνοντας νοσταλγικά τον ελληνικό του καφενέ και του αποχωρισμού κι ύστερα έναν γαλλικό, περήφανοι για τη σοφιστικέ προσωπική και εθνική τους εφηβεία για να ρουφήξουν, στο τέλος, δυνατά, τον φραπέ της ενηλικίωσης και της ταχυπαλμίας μέσα από μια διαδρομή ιστορική που δεν είναι ποτέ γραμμική, μα πάντα κυκλική.

"Τελικά, είναι όντως ο καφές η κινητήριος δύναμη της Ιστορίας;"

Stewart Lee Allen

Μία διαφημίστρια, ένας ζωγράφος, μία δασκάλα ειδικής αγωγής, πέντε χορευτές, δύο αρχιτέκτονες, τέσσερις χορογράφοι, μία barista, μία συγγραφέας παιδικών βιβλίων, τρεις μανάδες, δύο μπαμπάδες, μία θεατρολόγος, πέντε ηθοποιοί, δύο μουσικοί, μία γραμματέας κι ένας κομμωτής έρχονται στον Κινητήρα για τρεις ακόμα παραστάσεις, για να δώσουν την απάντηση.

Σύλληψη / ιδέα Αντιγόνη Γύρα

Πότε: 6, 7 και 8 Φεβρουαρίου 2015
Ώρα: 21.15
Διάρκεια: 70’
Είσοδος: 8 ευρώ
Κρατήσεις Θέσεων: 210-9248328 / info@kinitiras.com

Διεύθυνση: Κινητήρας Studio Artistic Residency Centre,
Ερεχθείου 22, 117 42 Κουκάκι

Μετρό: Συγγρού-Φιξ/έξοδος Δράκου

www.kinitirastudio.com