Ο Κώστας Λειβαδάς και οι “Υπνοβάτες” στη Σφίγγα

Ο Κώστας Λειβαδάς με τον έτερο υπνοβάτη Κώστα Καββαδία και το ιδρυτικό μέλος Μανώλη Ελισσαίο στην υποστήριξη, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά τα τραγούδια από το άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε "Χαμένη διαδρομή", το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Οι Υπνοβάτες ήταν το πρώτο ηλεκτρικό γκαράζ γκρουπ που έφτιαξαν ο Κώστας Λειβαδάς κι ο Κώστας Καββαδίας. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν από την Panik Platinum, το cd τους με τίτλο "Χαμένη διαδρομή" με τέσσερα τραγούδια που ήταν να κυκλοφορήσουν το χειμώνα του '95 και τέσσερα καινούργια που δείχνουν πώς θα εξελίσσονταν σαν γκρουπ σε ήχο και ύφος αν δεν είχαν διαλυθεί τόσο αναπάντεχα.

Η παράσταση τους θα περιλαμβάνει πολλά ηλεκτρικά τραγούδια του Κώστα που έχουμε αγαπήσει όλοι, πειραγμένα, από το "Πιάσε με" μέχρι την "Επιμονή" καθώς και τραγούδια των αγαπημένων, ηλεκτρικών ηρώων τους, ελλήνων και ξένων, είτε μόνο με πιάνο είτε με όλη την μπάντα. Μαζί τους απρόβλεπτοι καλεσμένοι που θα μας εκπλήξουν με τις επιλογές τους.

Μετά το live θα ακολουθήσει party με dj τον Ξενοφώντα Ραράκο με ροκ μουσικές επιλογές, από τους Stones μέχρι τον Tom Petty.

Παίζουν οι:
Αιμίλιος Μπαριαμπάς - Μπάσο
Βαγγέλης Καλαμάρας - Τύμπανα
Βαγγέλης Τζάτσος - Κιθάρες, Μπάσο
Kώστας Καββαδίας - Κιθάρες
Κώστας Λειβαδάς - Πιάνο, Hammond, Φυσαρμόνικα

και Μανώλης Ελισαίος στην υποστήριξη

Πληροφορίες:
Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 22.30

Comments are closed.