Μια μουσικοποιητική παράσταση από τον «Ερωτόκριτο» στο σήμερα. Τραγούδια και ιστορίες από όλη τη μουσική πορεία του Λουδοβίκου, θα απολαύσουμε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στον «Iανό», με τους ακριβούς συνεργάτες του, Αλίκη Ζωγράφου στο τραγούδι, Αντώνη Μυτακίδη στην κιθάρα, τον Γιώργο Κοντογιάννη στη λύρα κ στα κρουστά κ τον Μανώλη Μπαρδάνη στη φυσαρμόνικα.

Η σχέση του Λουδοβίκου με τον «Ιανό» πάει από πολύ παλιά λόγω της φιλίας του με τον Νίκο Καρατζά που με έβαλε στο χώρο του βιβλίου εκδίδοντάς μου δύο συγγράμματα, «Το πηγάδι του κρίνου» και το «Ο έρωτας στην Κρήτη είναι μελαγχολικός».  

Σαν τόπος που φιλοξενεί το ωραίο, διδάσκει πολιτισμό και δίνει βήμα στις νέες τάσεις της μουσικής.   Παράλληλα δημιούργησε το πιο επίσημο δισκοπωλείο στην Αθήνα σε μια εποχή που η μουσική έχασε το υλικό που τη φιλοξενεί (cd βινύλιο). Τώρα στην παράσταση που θα δώσουμε με τίτλο «Το βλέμμα θέλει δύο μι» ο τίτλος του τελευταίου δίσκου μου, θα πει με άλλα λόγια «το λάθος ‘κινδυνεύει’ μόνο από το δεύτερο βλέμμα». Λουδοβίκος των Ανωγείων.  

 

Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ
Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου «Το βλέμμα θέλει δύο ‘μι’»
ΙΑΝΟΣ Σταδίου 24
Τηλέφωνο 210 3217917
Είσοδος 10 ευρώ
Έναρξη 21.30 

 

Πάροχος περιεχομένου: www.musicpaper.gr