Ο Μάκης Σεβίλογλου για δύο εμφανίσεις στο Up Stage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου

Μαζί του η Κωνσταντίνα Πάλλα.

Ο Μάκης Σεβίλογλου, για δύο μοναδικές βραδιές, τις Παρασκευές 2 και 9 Φεβρουαρίου παρουσιάζει στο Up Stage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο, δανεισμένο από την καινούρια του δισκογραφική δουλειά, «Ανάποδη Ψυχή».

Στο μουσικό του ταξίδι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ο Μάκης Σεβίλογλου θα μας θυμίσει τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, «Γλυκό μεθύσι», «Άγκυρες», «Παράθυρο ανοιχτό» και θα φθάσει στο σήμερα και στην καινούρια του δισκογραφική δουλειά, «Ανάποδη Ψυχή», στην οποία συμμετέχουν ο Βασίλης Καρράς, ο Σόλων Λέκκας κι η Χρύσα Μωραΐτη.

Θα ακούσουμε τραγούδια που γνωρίσαμε από τον ίδιο, αλλά και από τις συνεργασίες του με τη Χάρις Αλεξίου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Πίτσα Παπαδοπούλου και άλλους καθώς και ανέκδοτα τραγούδια. Γνωστές, αγαπημένες μελωδίες, άλλων δημιουργών της ελληνικής μουσικής σκηνής, κάνοντας ένα μεγάλο μουσικό περίπατο, «Απ' τα καινούρια στα παλιά κι ανάποδα».

Ο Μάκης Σεβίλογλου θα είναι παρέα στη σκηνή με την Κωνσταντίνα Πάλλα, και με τους Δημήτρη Λάππα στην κιθάρα και το μπουζούκι, Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν, Μάριο Μακρή στην ακουστική κιθάρα, Μιχάλη Δάρμα στο κοντραμπάσο.

Πληροφορίες:
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Παρασκευές 2 και 9 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης 22:30
Τηλέφωνο: 210 9315600

Comments are closed.