Ο Μελωδία και η “ANEK LINES” σας ταξιδεύουν στην Κρήτη

Μείνετε συντονισμένοι αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή του Δημήτρη Βραχνού καθημερινά 08.00 με 10.00 και κερδίστε ένα πακέτο εισιτηρίων των δύο ατόμων, σε δίκλινη καμπίνα με ΙΧ με επιστροφή, για τις γραμμές της Κρήτης από Πειραιά για Χανιά ή Ηράκλειο.

Τα εισιτήρια ισχύουν για ένα έτος από την ημέρα της κλήρωσης, έκτος από τα δεκαπενθήμερα Χριστουγέννων, Πάσχα και το μήνα Αύγουστο.
Τα εισιτήρια δεν μπορούν να μεταφερθούν σε τρίτα πρόσωπα, ούτε να πουληθούν από τους νικητές.

Και αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε με την ΑΝΕΚ LINES! Για άλλη μια χρονιά, σαλπάρουμε για Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Ιταλία. Ταξιδεύουμε μαζί της στην αναγεννησιακή Βενετία και στην επιβλητική Σαντορίνη∙ στη σαγηνευτική Ανκόνα, στην ανεξάντλητη Ρόδο και στο ατμοσφαιρικό Μπάρι∙ στην ακατέργαστη ομορφιά της Καρπάθου και στο άγριο τοπίο της Ανάφης, και σε δέκα ακόμα λιμάνια.

Τα πολυτελή πλοία της ΑΝΕΚ LINES, διαθέτοντας τις πιο σύγχρονες υποδομές κάνουν κάθε ταξίδι μοναδικό. Οι άνθρωποί της μας υποδέχονται με την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία. Στα εστιατόρια απολαμβάνουμε μια μοναδική εν πλω γαστρονομική εμπειρία για όλα τα γούστα, με έμπνευση από την περίφημη Κρητική Διατροφή και πρωταγωνιστή το εξαιρετικά παρθένο κρητικό ελαιόλαδο. Ζούμε στιγμές χαλάρωσης στα μπαρ, στα καταστήματα επιλέγουμε ανάμεσα στα πιο ποιοτικά προϊόντα, ενώ η επικοινωνία και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο δεν σταματούν στιγμή χάρη στα internet corners και τα WiFi spots.

Για περισσότερο από 50 χρόνια με την ΑΝΕΚ LINES έχουμε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης. Μας προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε ημερήσια και βραδινά δρομολόγια και πακέτα προσφορών για όσους ταξιδεύουν με το αυτοκίνητό τους. Επιβραβεύει τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών ΑΝΕΚ Smart Bonus για τη σταθερή προτίμησή τους με δωρεάν εισιτήρια και προνομιακές παροχές.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η ΑΝΕΚ LINES μας κλείνει ραντεβού στα πλοία της με την σφραγίδα της μοναδικής ελληνικής φιλοξενίας που την χαρακτηρίζει.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή στο 2 10 41 97 400 και στο anek.gr.

Comments are closed.