Ο Μελωδία μαζί με το “ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” στη μεγάλη συναυλία με τον Διονύση Σαββόπουλο στο Καλλιμάρμαρο

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες για τον τρόπο προσφοράς τροφίμων και την προπώληση εισιτηρίων της μεγάλης συναυλίας του "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ". Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι 12 αγαπημένοι καλλιτέχνες που θα βρίσκονται μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο στο Καλλιμάρμαρο στις 12 Ιουλίου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ καλεί φέτος τον Διονύση Σαββόπουλο να ηγηθεί του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού με στόχο την αγορά τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Μαζί με 12 ακόμα αγαπημένους καλλιτέχνες «καλύτερους απ΄αυτόν», όπως λεει ο ίδιος, θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια δικά του και άλλων, όπως του Τσιτσάνη, του Σουγιούλ, του Ζαμπέτα… Τραγούδια δημοτικά, ρεμπέτικα και ελαφρά.

Φέτος ο τρόπος προσφοράς τροφίμων αλλάζει. Από την πλαστική σακούλα περνάμε στην ηλεκτρονική προσφορά!

Ταυτόχρονα με την αγορά του εισιτηρίου (προπώληση 6€) θα υπάρχει και οικονομική προσφορά για όποιο ποσό ο καθένας επιθυμεί από 1 ως 1000 ευρώ ώστε να αγοραστούν τρόφιμα. Με αυτό τον τρόπο:

α) θα σταματήσει η ταλαιπωρία των ανθρώπων που έπρεπε να έρθουν στο στάδιο φορτωμένοι με τρόφιμα οπότε αυτόματα γίνεται ευκολότερη η πρόσβαση στην είσοδο του σταδίου

β) Η διαχείριση των προσφορών θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα τρόφιμα να φθάσουν στον προορισμό τους σε καλή κατάσταση χωρίς φθορές.

γ) θα βεβαιωθούμε ότι η ποικιλία των αγαθών που θα αγοραστούν θα είναι ανάλογη με τις ανάγκες των αποδεκτών.

δ) θα περιοριστεί η χρήση πλαστικής σακούλας που τόσο πολύ επιβαρύνει το περιβάλλον.
Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν σε ειδικό λογαριασμό με αποκλειστικό σκοπό την αγορά τροφίμων. Αυτά τα χρήματα δεν θα μπορούν να αποσειρθουν ούτε να χρησιμοποιηθούν για άλλο
σκοπό παρά μόνον για αγορά τροφίμων.

Η Μεγάλη συναυλία ΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ είναι γεγονός
Η προπώληση ξεκίνησε 6€: ηλεκτρονικά στο viva.gr, σε 1000 συνεργαζόμενα με τη viva καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο 11876.
Τιμή εισιτηρίου την ημέρα της συναυλίας 8€ συν προσφορά σε τρόφιμα

Σε αυτή τη γιορτή αλληλεγγύης και αγάπης θα είμαστε εκεί όλοι μαζί.

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Comments are closed.