Ο Σταύρος Σιόλας έρχεται στη Σφίγγα για τρείς εμφανίσεις μαζί με ξεχωριστούς καλεσμένους και τους “ΕτερονΗμισυ”

Ο Σταύρος Σιόλας είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς τραγουδοποιούς της γενιάς του. Τα τραγούδια του έχουν ευρέως αγαπηθεί από το κοινό και χαρακτηρίζονται από την βαθιά ελληνική μουσική ρίζα τους και την ξεχωριστή χροιά της φωνής του στις ερμηνείες του.

Σε αυτές τις τρεις εμφανίσεις του στη Μουσική Σκηνή "Σφίγγα", συναντά επί σκηνής κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές που τραγούδησαν τις μουσικές του, σε μια παράσταση που είναι επηρεασμένη την παράδοση και τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία.

Θα ερμηνεύσει ο ίδιος τραγούδια όπως το ξεχωριστό "Της Άρνης το νερό", το "Χωρίς εσένα", τα "Διόδια" και την "Προσμονή", ενώ η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στις 24 Νοεμβρίου, ο Μανώλης Μητσιάς 1 Δεκεμβρίου και ο Γιάννης Κότσιρας στις 8 Δεκεμβρίου, θα μοιραστούν τη σκηνή μαζί του για να ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια όπως το "Κάθε φορά", τη "Δύσκολη Σιωπή", το "Ποιο παραμύθι να βρω", το "Περίστροφο", τη "Μάνα", το "Άνθρωπος είμαι" και πολλά ακόμα.

Την παράσταση θα πλαισιώσει το αποτελούμενο από εξαιρετικούς μουσικούς σχήμα "ΕτερονΗμισυ" με αφορμή τη συμμετοχή του Σταύρου Σιόλα στο τραγούδι "Στα σύννεφα", σε στίχους της Μαρίτας Αλημίση και μουσική των Έτερονήμισυ. Ένα τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στη νέα τους δισκογραφική δουλειά.

Πληροφορίες:
Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 22.30

Καλεσμένοι οι:
Ελεωνόρα Ζουγανέλη 24/11
Μανώλης Μητσιάς 1/12
Γιάννης Κότσιρας 8/12

Comments are closed.