Ο Σταυρός του Νότου γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια λειτουργίας του και είναι μεγάλη τιμή και χαρά να επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε... 20 χρόνια μετά ο Πάνος Κατσιμίχαςξανάρχεται στο στέκι της Φραντζή, με παρέα του αυτή την φορά το αγαπημένο ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα που τον συνοδεύει και τον συντροφεύει τα τελευταία 2 χρόνια σε πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών..

 

Οι παλιότεροι ίσως θυμούνται εκείνο το πρόγραμμα 20 χρόνια πίσω με τα «Ηλεκτρικά Παραμύθια», τις διασκευές από Μπομπ Ντίλαν μέχρι Θάνο Μικρούτσικο, τα μπόλικα ξαφνιάσματα που περιελάμβαναν μια ροκ διασκευή «Δηλητήριου» από τον Χάρη, αλλά και μια οπτικοακουστική αναπαράσταση της διαμάχης μεταξύ ροκάδων και καρεκλάδων στην Ελλάδα του ’80, και στο τέλος το απόσπασμα από το μουσικό παραμύθι τους «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι» με παράλληλη προβολή των σχεδίων του Μαρουλάκη, που αποτελούν και την εικονογράφηση του βιβλίου με το παραμύθι...

 

Η «επιστροφή» είναι δυναμική, καθώς επί σκηνής αυτή τη φορά στο πλάι του Πάνου Κατσιμίχα βρίσκονται τα Κίτρινα Ποδήλατα. Το συγκρότημα με την ανεξάντλητη ενέργεια και την ιδιαίτερα εκρηκτική σκηνική παρουσία, που αποδεικνύει κάθε φορά πως η "αλήθεια" μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρούς. Τα Κίτρινα Ποδήλατα επίσης επιστρέφουν στον Σταυρό του Νότου, όπου 2 χρόνια πριν είχαν παρουσιάσει την εξαιρετική και πολύ επιτυχημένη οπτικοακουστική παράσταση«ΕΤΩΝ 16» που αγκάλιασε με αγάπη το κοινό.

 

Δε μπορούμε παρά να αναμένουμε με αγωνία αυτή τη σύμπραξη και την «επιστροφή»...

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου... για λίγες παραστάσεις!

 

Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί

Ώρα έναρξης:  22:30

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ: 2109226975