Κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στο παιδικό βιβλίο θα παρουσιαστούν σε συζήτηση που θα γίνει την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης: 19.00) στο ΜΜΑ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Megaron Plus και σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό περιοδικό Ο αναγνώστης.

Στη συζήτηση που έχει τίτλο «Πώς γράφεται ένα κακό παιδικό βιβλίο» μετέχουν οι: Τζίνα Καλογήρου, Καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αγγελική Γιαννικοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΑΠΗ) του Πανεπιστημίου Αθηνών και Δημήτρης Χαλκιόπουλος, Γραφίστας/Σχεδιαστής οπτικής επικοινωνίας.

Συντονίζει εκ μέρους του ηλεκτρονικού περιοδικού Ο Αναγνώστης η Μαρίζα Ντεκάστρο, κριτικός λογοτεχνίας για παιδιά. Η είσοδος είναι ελεύθερη (με δελτία προτεραιότητας). Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 17:30

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω Διαδικτύου από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) και θα είναι ανοιχτή σε όλους. Η σύνδεση θα είναι εφικτή την ίδια μέρα της εκδήλωσης μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου (www.megaron.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 210 72.82.333, www.megaron.gr