Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με τον συνθέτη Νίκο Κυπουργό. Μια συζήτηση για την τέχνη, την κοινωνία, τη ζωή, με τον σημαντικό μουσικοσυνθέτη που έχει βραβευθεί πολλές φορές για τα μουσικά του έργα.

 

Στον επίλογο,  ο τραγουδιστής Δώρος Δημοσθένους και η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου, θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τις πολλές και εκλεκτές συνεργασίες του Νίκου Κυπουργού, από τις πρόσφατες αλλά και παλαιότερες επιτυχημένες δουλειές του.

Είσοδος ελεύθερη.

ΙΑΝΟS Σταδίου24, Τ. 210 3217810

 

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά και από το παρακάτω link:
https://www.youtube.com/watch?v=Lbpv9_MoM_M&feature=youtu.be

 

Η μουσική είναι δρόμοι.  Είναι ιστορίες και μνήμη.  Είναι εικόνες και συναισθήματα. Είναι χάδια και σαϊτιές. Είναι δάκρυα και χαμόγελα και γίνεται αφορμή η Τασούλα Επτακοίλη να συναντήσει στο καφέ του ΙΑΝΟΥ ανθρώπους με το δικό τους, προσωπικό, ευδιάκριτο αποτύπωμα στα ελληνικά μουσικά πράγματα.  Ανθρώπους που γνωρίζουμε. Ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε...

Δημιουργούς που θα μιλήσουν εφ' όλης της ύλης.  Για τη ζωή και την πορεία τους, για την έμπνευση, το κοινό και την αναγνώριση, για τον ανταγωνισμό, τους φόβους και τις προσδοκίες τους, για την τέχνη και την κοινωνία.

 

Οι ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο cafe του ΙΑΝΟΥ, θα αναμεταδίδονται ζωντανά μέσα από το ianos.gr και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει τις ερωτήσεις του σε κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr