Η πολυβραβευμένη ταινία του Βίσαρ Μορίνα, για τρεις μόνο ημέρες, στις 28, 29 και 30 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο "Άστορ".

Μια ταινία επίκαιρη και ευαίσθητη που μιλάει για την παιδική αθωότητα, την επιμονή και την εμπιστοσύνη. Τοποθετημένη χρονικά στο Κόσοβο και τη Γερμανία στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η ταινία αφηγείται μια ιστορία σκληρής ενηλικίωσης, ενώ ταυτόχρονα μιλάει για την πατρότητα, το μεταναστευτικό και την κοινωνική ένταξη.

"Βρισκόμαστε στο Κόσοβο της δεκαετίας του ’90 υπό το καθεστώς του Μιλόσεβιτς, πριν το ξέσπασμα του πολέμου. Ο δεκάχρονος Νόρι και ο πατέρας του, Γκεζίμ, ζουν πουλώντας τσιγάρα στους δρόμους για να επιβιώσουν. Ο Γκεζίμ δεν θέλει ούτε ν’ ακούσει για τη μητέρα του Νόρι. Αυτό που κάνει καλύτερα απ’ όλα είναι να ξεφεύγει από το παρελθόν του, κι έτσι και τώρα θέλει να φύγει από το Κόσοβο χωρίς τον Νόρι. Το αγόρι κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να τον εμποδίσει, με αποτέλεσμα να συμβεί ένα ατύχημα. Όταν ο Νόρι βγαίνει από το νοσοκομείο, ο πατέρας του έχει ήδη φύγει με προορισμό την Γερμανία για ένα καλύτερο μέλλον. Θυμωμένος αλλά αποφασισμένος, ο Νόρι ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να τον βρει."

 

Πληροφορίες :

Κινηματογράφος "ΑΣΤΟΡ"

Σταδίου 28 (είσοδος από στοά Κοραή)

ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο

Τηλέφωνο : 210 32 11 950

 

Ημέρες και ώρες προβολών:
Δευτέρα έως Τετάρτη : 18.00/ 20.00/ 22.00

Προσφορά:
Δύο άτομα με ένα εισιτήριο στην προβολή των 22.00 και για τις τρεις ημέρες.