Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρέα με αγαπημένους της μικρούς φίλους και 5 σολίστες μουσικούς παρουσιάζουν την παιδική συναυλία με τίτλο από το ομότιτλο cd "Τι λέει η αλεπού;" Την μουσική υπογράφει η Ευανθία Ρεμπούτσικα και τους στίχους η Ελένη Ζιώγα και είναι εμπνευσμένο από τους Μύθους του Αισώπου. Μέσα από την μουσική και τις παιδικές φωνές ζωντανεύουν αγαπημένοι ήρωες και χιλιοειπωμένες ιστορίες όπως η Αλεπού, η Χελώνα, ο Τζίτζικας & ο Μέρμηγκας αλλά και ο ξεχωριστός Κόρακας. Η παράσταση πρωτοπαρουσιάστηκε στο Christmas Factory της "Τεχνόπολις" στο πλαίσιο εορταστικών - χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για παιδιά. Ο δίσκος "Τι λέει η Αλεπού" επισφραγίζει τη δισκογραφική συνάντηση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα & της Ελένης Ζιώγα. 

Με όχημα τους Μύθους του Αισώπου, 8 τραγούδια ερμηνευμένα από παιδιά, 1 νανούρισμα που ερμηνεύουν γλυκά ο Στέφανος Ληναίος, η Έλλη Φωτίου και 3 ορχηστρικές μουσικές μας ταξιδεύουν στην παιδικότητα και φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με την ελληνική μυθολογία. Τη διδασκαλία των παιδιών πραγματοποίησε η Άρτεμις Γκόνου και το εξώφυλλο του άλμπουμ έχει φιλοτεχνηθεί από τον Αλέκο Φασιανό. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει με βιβλίο από την Cantini & τον ΙΑΝΟ τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου.  

Στην παράσταση συμμετέχουν οι μουσικοί:  Ανδρέας Συμβουλόπουλος (πιάνο), Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν), Τζιμ Σταρίδας (τρομπόνι), Άγγελος Παπαδάτος (κοντραμπάσο), Νίκος Παπαβρανούσης (τύμπανα).  

Η παιδική χορωδία αποτελείται από τους: Χρήστο Γόρδιο, Γιώργο Κανελλόπουλο, Μιχαήλ Πρωτονοτάριο, Βασίλη Τσιρκινίδη, Ηρώ Κανελλοπούλου, Δέσποινα Πέτσιου, Κάτια Σαρατσή και Ειρήνη Φραγκή.

Πληροφορίες:
Iανός (Σταδίου 24 - Αθήνα)
Παραστάσεις: Κυριακή 9/2 - 16/2 - 23/2
Ώρες παρουσιάσεων: 11:00(πρώτη) & 14:00(δεύτερη)
Τηλ.: 210 32 17 810
Γενική Είσοδος: 10€

Παροχή περιεχομένου: www.musicpaper.gr