Ο Δήμος Βύρωνα διοργανώνει εδώ και καιρό την κορυφαία υπαίθρια «αγορά χωρίς μεσάζοντες» της Αττικής, γνωστή ως «Χωριό Παραγωγών». Η φιλοσοφία πώλησης προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή σε εξαιρετικές τιμές στο κέντρο της πόλης αποτέλεσε και την έμπνευση για το Rock Fest, το 1ο Φεστιβάλ Μπίρας Βύρωνα.

 

Η Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Βύρωνα δημιουργεί ένα φεστιβάλ για να προσκαλέσει καταρχάς τους έλληνες παραγωγούς μπίρας προκειμένου να διαθέσουν την μπίρα τους στους επισκέπτες σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει περισσότερες από εκατό ετικέτες μπίρας και πάνω από εξήντα draft σε έναν κορυφαίο χώρο - σύμβολο της Αττικής, το Θέατρο Βράχων.

 

Η προώθηση της κουλτούρας της μπίρας και ο συνδυασμός της με την ροκ μουσική στο χώρο του Θεάτρου Βράχων, αποτελούν τους βασικούς παράγοντες εγγύησης της επιτυχίας του νέου αυτού εγχειρήματος.

 

Το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί μουσικά με ένα line up στο οποίο θα συμμετέχουν μερικές από τις καλύτερες underground ροκ μπάντες της Ελλάδας.

 

Καλύπτοντας ένα φάσμα από blues, psychedelic rock, punk, industrial και indie ήχους, το Rock Fest θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές, συνοδεύοντας τη γευστική εμπειρία τους στον κόσμο της μπίρας.

 

Το μουσικό πρόγραμμα:

 

 

Πέμπτη 26 Μαϊου 2016

Ribbons of Euphoria

Mr. Highway Band

Wish Upon A Star

 

Παρασκευή 27 Μαϊου 2016

Dustbowl

Cyanna Mercury

The Big Nose Attack

 

Σάββατο 28 Μαϊου 2016

Tango With Lions

A Victim of Society

Mechanimal

 

Κυριακή 29 Μαϊου 2016

DJ sets από τον Μελωδία FM

Πάνος Γουργιώτης

 

Aνά ημέρα, ένας rock dj θα πλαισιώνει τα συγκροτήματα στο θεματικό μουσικό κλίμα κάθε ημέρας

 

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr

 

Τιμές εισιτηρίων: 5 € ανά ημέρα – 10 € το τετραήμερο (προπώληση) και 12 € στην πόρτα

Οι πόρτες ανοίγουν καθημερινά στις 18:00 ενώ την Κυριακή θα ανοίξουν από τις 12:00

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.therockfest.gr